Categorii: Politică

Președintele interimar al Camerei Deputaților promite să susțină proiectele Timișului la București

Noul președinte al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, care ocupă interimar a treia funcție în stat, promite să susțină marile proiecte ale Timișului la București.
Simonis susține că, și pentru investițiile realizate cu bani guvernamentali în județ, are o parte din merite.
“Cred că am adus un aport important pentru multe proiecte din județul Timiș, că vorbim de infrastructură rutieră, aeroportuară, că vorbim de Spitalul Oncologic, că vorbim de Spitalul de arși, că vorbim de investiții la Spitalul Județean. Pentru prima dată după foarte, foarte mulți ani, poate pentru prima dată după Revoluție, Timișul se află în primele poziții la nivel național în ceea ce privește investițiile pe care le face Guvernul. Pe meriți, e adevărat, dar, e pentru prima dată când se întâmplă. Cu siguranță, această nouă postură de președinte al Camerei Deputaților, chiar și cu titlul interimar, mă va ajuta să susțin în continuare aceste proiecte și altele”, spune social-democratul timișean.

Alfred Simonis a mai precizat pentru Radio Timișoara că, având în vedere parcursul său politic, este îndreptățit să ocupe funcția de președinte al Camerei Deputaților.
Sunt un om care muncesc de dimineață până seară la Parlament. Sunt un om care m-am înscris în Partidul Social Democrat la vârstă ai 16 ani, deci acum 22, am parcurs toate etapele, de la președinte, el elevilor, social democrat, în Timiș, până la președinte național al PSD, vicepreședinte al filialei, secretar general, președinte al filialei, simplu, deputat, secretar al grupului parlamentar, vicelider al grupului parlamentar, mai apoi lider al grupului parlamentar, iar acum președinte al Camerei Deputaților. Deci, nu m-a plantat nimeni de pe nicăieri în vârful unei astfel de instituții și cu siguranță, dacă cineva ar putea fi plantat într-o astfel de poziție, n-ar putea rezista 4 ani și jumătate ani și nu s-ar încumetat cu munca asta cu alegerea într-o astfel de funcție de președinte al Camerei Deputaților, dacă n-ar fi existat competență și performanță”, mai spune Simonis.

Președintele interimar al Camerei Deputaților a mai declarat că, deși legea i-ar permite să beneficieze de coloană oficială, nu se va folosi de acest drept.

Articole asemănătoare

Anca Todoni, două victorii în calificări

Anca Todoni a acces pe tabloul principal al turneul challenger de tenis de la Madrid.…

18 minute ago

Povestea Antoniei, eleva din Timișoara care va reprezenta România la Olimpiada Internațională de Științele Pământului

Antonia Ioana Balcu este unul din cei patru liceeni români care se vor întrece cu…

60 de minute ago

Sute de slujbe disponibile la Bursa Locurilor de Muncă de la Timișoara

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează, marți, Bursa Locurilor de Muncă. Evenimentul va…

o oră ago

Se oprește apa caldă în mai multe zone ale Timișoarei

Consumatorii care locuiesc în zona de nord a Timișoarei vor rămâne fără apă caldă din…

2 ore ago

Vremea în Banat și Crișana

Astăzi, temperaturile diurne vor crește ușor. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza și…

3 ore ago

Societatea RETIM, sancționată pentru că nu a colectat deșeurile conform graficului

În ultimele trei zile, polițiștii locali din Timișoara au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale, după…

11 ore ago