Ascultă Radio Timișoara Live

Agendă evenimente

Timiș, Arad, Hunedoara, Bihor, Caraș-Severin

lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
l
m
m
j
v
s
d
3
4
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
30
BAC Improvizat – Educație alternativă prin artă pentru elevii din Timișoara
27 mai 2024 - 31 mai 2024    
Toată ziua
Proiectul își propune să încurajeze înțelegerea profundă a operelor literare, în detrimentul învățării mecanice, prin intermediul artei și al improvizației, pornind de la operele incluse în programa de Bacalaureat pentru Limba și Literatura Română.
Evenimentele culturale ale săptămânii 28 mai - 3 iunie
Luna lui Cireșar începe cu o mulțime de evenimente pentru toată familia, în special pentru cei mici. Cele mai multe au loc în aer liber, în parcurile orașului.
Vernisaj de fotografie la Bibliotecă: Colecția Foto Club Arad 2024
Iubitorii de artă fotografică vor putea să admire diverse stiluri și numeroase tematici abordate, de la fotografia de portret și de reportaj, la fotografii-eseu și peisaje cosmice.
Filme și evenimente la Cinema Victoria din Timișoara
De Ziua Copiilor, Cinema Victoria le-a pregătit un weekend de poveste cu 7 filme alese special pentru ei. Ănsă până atunic, sunteți invitați într-o tură pe #CineMunte și să descoperiți povești de viață.
teatru @UMFT: ”Omul din cerc” de Matei Vișniec
Vedeți cum te poți ”pregăti” de sesiune, când ești student la medicină, cu ... teatru!
”Călătorie cu trenul la Arad”, expoziție de modelism și istorie feroviară
Pe tot parcursul expoziției, copiii au ocazia de a participa, gratuit, la Atelierul de modelism. De asemenea, de 1 iunie, intrarea este liberă pentru copii.
Evenimente dedicate Zilei Copilului în Parcul Rozelor și în Parcul Copiilor din Timișoara
În premieră la Timișoara, duminică, 2 iunie, vor răsuna la Teatrul de Vară din Parcul Rozelor hituri Disney, distinse cu premii Oscar, Golden Globe şi Grammy,  în interpretarea unor voci celebre.
”Weekend în familie” la Lugoj, cu Lora, Yvonne și Olivia Addams
Vor avea loc concerte, spectacole pentru copii, ateliere și activități pentru toată familie, competiții sportive, activităși folclorice.
Petrecere și activități distractive de 1 Iunie, pe Stadionul Știința
Campusul Universității Politehnica Timișoara se va transforma sâmbătă, 1 iunie , într-o adevărată lume a copilăriei cu ocazia celei de-a treia ediții a Poli Kids Fest.
Luna Constructim la Muzeul Național al Banatului. Acces gratuit în iunie la toate expozițiile
În premieră națională, principala instituție muzeală din vestul României își deschide larg porțile și așteaptă publicul oferind acces fără costuri grație unui parteneriat cu compania timișoreană  Constructim SA.
Turneu de șah la Muzeul Național al Banatului
Muzeul Național al Banatului organizează, cu ocazia Zilei Copilului, un turneu de șah cu premii. Participarea este gratuită.
Pământ. Natură. Viață - Atelier de modelaj
Evenimentul face parte din proiectul Crossroads, inițiat de Livia Mateiaș, prin care oamenii comunității sunt invitați să-și împărtășească talentele oferind ateliere creative pe diferite domenii la Podul de Poveste.
Programul lunii iunie al Teatrului Național Timișoara
Află care sunt spectacolele lunii, unde poți citi detalii despre fiecare dintre ele , dar și de unde poți cumpăra bilete.
Evenimentele lunii iunie în Timișoara
Premiere teatrale, festivalurile Embargo Fest și Flight Festival, spectacole de operă, expoziții inedite și filme sunt câteva dintre ofertele culturale ale lunii iunie.
Teatrul Național din Timișoara lansează programul ”Laborator de teatru”
Programul ”Laborator de teatru”, oferă, pe durata lunii iunie a acestui an, acces gratuit la repetițiile generale și spectacolele de absolvire.
Conferința „Universitate, creativitate și noile generații”, la Biblioteca din Arad
Tematica conferinței susținută de violonista Diana Moș, profesor la Universitatea Națională de Muzică din București, va aborda relația complexă dintre universitate, creativitate și tinerii de azi.
Sf. Gerard de Cenad, celebrat prin dans, teatru și o gală corală
Evenimentele marchează a patra ediție a proiectului Sf. Gerard de Cenad, derulat de Asociația Culturală Pusta.
Capodopere ale cinematografiei italiene, în proiecţii speciale la Timişoara / PROGRAM
Filmele vor fi proiectate în versiuni restaurate, prezentate în ultimii ani la marile festivaluri, şi fac parte dintr-o serie de evenimente de warm-up înaintea celei de-a 11-a ediţii a Ceau, Cinema! la Timișoara.
Climathon Timișoara 2024: Cum reducem cantitatea de deșeuri pe care le producem în Timișoara?
Sub sloganul "Reduce. Reuse. Recycle.", evenimentul organizat de Timișoara Startups își propune să aducă în prim-plan necesitatea reducerii deșeurilor în orașul Timișoara și să transforme ideile participanților în acțiuni concrete pentru un viitor mai verde.
Events on 2 iunie 2024

Caută evenimente în anumite zile sau într-o anumită zonă:

Implicit sunt afișate toate evenimentele viitoare, inclusiv cele în derulare (care în calendar apar numai în ziua de debut).
Pentru a vedea evenimente care vă interesează introduceți criteriile dorite și apăsați apoi pe butonul ”Caută”!