Fermierii români sunt tot mai descurajați să crească animale, avertizează unul dintre cei mai mari fermieri din România, Dimitrie Muscă, director al Combinatului Agroindustrial Curtici.
Dimitrie Muscă arată că fermierilor le este tot mai greu să reziste pe piață în condițiile în care consumul de carne sintetică a fost aprobat în Singapore, de exemplu, iar în Uniunea Europeană măsurile de protecție a mediului sunt tot mai dure.
Dimitrie Muscă a dat exemplu și o măsură care îl obligă să reducă efectivele de porci pe care le deține.
Potrivit lui Dimitrie Muscă, la producția de carne de porc România stă „catastrofal”, în țara noastră fiind produs cel mult 15 la sută din necesar.
Violoniștii Radu şi Ilie Vincu şi-au făurit de-a lungul anilor un loc binemeritat printre instrumentiștii…
Anca Todoni a acces pe tabloul principal al turneul challenger de tenis de la Madrid.…
Antonia Ioana Balcu este unul din cei patru liceeni români care se vor întrece cu…
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează, marți, Bursa Locurilor de Muncă. Evenimentul va…
Consumatorii care locuiesc în zona de nord a Timișoarei vor rămâne fără apă caldă din…
Astăzi, temperaturile diurne vor crește ușor. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza și…