Ascultă Radio Timișoara Live

Câştigă o tabletă HD de la Evolio!

Update 31oct:
Felicia-Camelia INDRI din Timişoara a câştigat cea de-a patra tabletă Evolio, după ce, ca şi Monica Benea, a folosit toate posibilităţile care i-au stat la dispoziţie. A fost , de altfel, singura concurentă care a răspuns perfect şi celor trei întrebări de la concursul de cultură generală. I-a adus însă tableta SMS cu parola identificată în magazinul Evolio din Timiloara: interactivitate. Felicitări!

Câştigă o tabletă HD de la Evolio!

Articol de Radio Timisoara, 23 octombrie 2014, 13:50 / actualizat: 1 noiembrie 2014, 6:58

Update 24  oct:
Adriana Monica Benea din Brad (jud. Hunedoara) a câştigat, în urma tragerii la sorţi de vineri  24 octombrie, a treia tabletă HD de la Evolio,
Nu e singurul premiu câştigat la Radio Timişoara, mai mult povestea … vindecării cu … premiul oferit cândva de noi aţi auzit-o unii în direct, ceilalţi o pot asculta aici:

 

Pe 1 noiembrie aniversăm 86 de ani de radio în România!
Vrem să ştim până atunci când ne asculţi şi să te premiem cu o tabletă Evolio!

Eşti pe recepţie mai mult în orele de serviciu sau în afara acestora? Trimite răspunsul pe comunicare@radiotimisoara.ro, specificând orele și eventual zilele când ne asculţi de obicei şi bineînţeles gama de undă (AM sau FM). Sunt binevenite orice detalii suplimentare (locul unde ne asculţi în fiecare interval sau dacă ne asculţi împreună cu colegi /alţi membri ai familiei, etc.), dar şi comentarii sau sugestii referitoare la programele noastre. Nu uita sa adaugi primele 7 cifre din CNP, profesia si un telefon de contact.
Intri astfel (chiar şi dacă sunt comentarii negative 🙂 ) la tragerea la sorţi de vineri pentru o tableta HD de la Evolio.
Îţi poți adăuga șanse suplimentate trimițând în timp util prin SMS codul afișat în magazinul Evolio sau răspunzând corect la câteva întrebări de cultură generală. Succes!

 

Regulament:

A doua etapă a concursului se va desfăşura în perioada 17-31 octombrie 2014. Sunt înscrişi la cele două trageri la sorţi, din 24 şi 31 octombrie (fiecare având drept premiu cate o tableta Evolio HD ) toţi cei înscrişi din prima etapă (aveţi mai jos, la final, o listă), dar şi cei care trimit răspunsul la întrebarea concursului, specificând cel puţin un interval orar în care ne ascultă şi gama de undă (dacă în acel interval sunt programe diferite pe AM şi FM), dar şi primele 7 cifre din CNP, profesia şi un număr de telefon de contact.

La această şansă cei înscrişi  în prima sau a doua etapă îşi mai pot adăuga şanse suplimentare:

  1. trimiţând prin SMS, la 0 75 8 75 75 75, cuvinte-cheie (o singură dată fiecare cuvânt) pe care le găsesc în magazinul Evolio din Iulius Mall Timişoara, în termenul specificat în magazin lângă aceste cuvinte-cheie, împreună cu primele 7 cifre din CNP. Pentru fiecare cuvânt-cheie valid se acordă o şansă în plus. 
  2. răspunzând în direct, corect, la 3 întrebări de cultură generală, în cele 10 secunde disponibile pentru fiecare întrebare. Pentru fiecare răspuns corect oferit în timp util se acordă o şansă în plus.
    La trimiterea e-mailului persoana care intră în concurs poate preciza unul sau mai multe intervale orare în care să fie sunată şi chiar zilele (de exemplu: luni-vineri, 11-13): evident îţi poate exprima opţiunea de a nu participa în acest mod la concurs (deci de a nu fi sunată).
    Cei înscrişi în prima etapă care doresc să aibă şanse suplimentare în acest mod trebuie să trimită un e-mail în care să-şi exprime această dorinţă, cu detaliile cerute. Dacă respectă şi cerinţele celei de-a doua etape (răspund la întrebare ş.a.m.d.) vor primi şi pentru acesta o şansă în plus).
    Intervalele în care trebuie să se încadreze cele alese pentru participare la concurs în acest mod sunt: 8-10 (luni-sâmbătă), 11-13 (luni-vineri), 13-16 (luni-sâmbătă), 16-18 (luni-duminică). Nu ne asumăm răspunderea de a-i suna pe toţi cei care se înscriu la acest mod de participare. În intervalele/emisiunile în care există mai multe cereri de participare desemnarea celor care urmează să fie sunaţi se face prin tragere la sorţi, dintre cei care nu au mai fost sunaţi. Cei sunaţi pot fi resunaţi numai dacă nu mai există alte cereri neonorate pe intervalul emisiunii respective.

Îţi pot adăuga aceste şanse suplimentare atât cei care au participat la prima etapă,  cât şi cei înscrişi în această etapă, confirm celor de mai sus.

În datele de 17 şi 24 octombrie, în emisiunea Exclusiv FM difuzată între orele 13 şi 16, se vor face tragerile la sorţi ale câştigătorilor, pentru  fiecare dintre cele două tablete. Pentru fiecare cuvânt-cheie trimis (o singură dată) în timp util sau pentru fiecare răspuns corect participantul are o şansă în plus, deci CNPul îi va fi adăugat pe listă suplimentar [de exemplu dacă a trimis e-mailul, apoi a răspuns la două întrebări  şi a trimis trei  cuvinte-cheie valide se va regăsi pe listă de şase ori]. Se iau în considerare mesajele primite vineri până la ora 12.

Tragerea la sorţi se va face introducând lista participanţilor la https://www.random.org/lists/ , câştigător fiind primul de pe lista generată. La tragere pot fi prezenți reprezentanţi ai sponsorului, dar şi concurenţi sau chiar simpli ascultători (nu mai mult de 3) care s-au înscris cu minim 48 de ore înainte de începerea emisiunii trimiţând un e-mail la comunicare@radiotimisoara.ro (sau sunând la 0256 401805).

Datele câştigătorilor, anunţate pe post şi publicate pe site, vor fi comunicate prin e-mail sponsorului, iar din ziua de luni care urmează tragerii la sorţi câştigătorul poate ridica premiile din magazinul Evolio din Iulius Mall Timişoara, pe baza cărţii/buletinului de identitate, în termen de o lună. Neridicarea în acest termen atrage anularea premiului. Nu se poate oferi echivalentul în bani al acestuia.

Nu suntem responsabili de mesaje scrise sau SMS care nu ajung la noi în termenul prevăzut, din motive tehnice independente de noi.
Poate participa la concurs orice cetăţean român peste 18 ani, angajat al unei firme de pe teritoriul României. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a cere o dovadă scrisă a acestei calităţi. Nu mai au drept de participare la etapele (tragerile la sorţi) următoare cei care deja au fost desemnaţi câştigători, ceilalţi însă rămân în competiţie cu aceleaşi şanse, putând adăuga şanse suplimentare prin procedeele descrise.

Organizatorul garantează drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, prin înregistrarea notificării având ca scop reclama, marketing si publicitate în registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub numărul 5772 din 13.08.2007. Prin participarea la concurs câştigătorii îşi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal menţionate în regulament şi pentru publicarea numelui şi prenumelui pe site. Informaţiile furnizate de către participanţii câştigători pot fi folosite de către organizator şi Evolio pentru validarea, acordarea premiilor şi în scopuri de reclamă, jurnalism, marketing şi publicitate. Refuzul câştigătorilor de a furniza datele personale pentru validarea si acordarea câştigurilor determina neacordarea acestora.

Evolio garantează drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, prin înregistrarea notificării având ca scop reclama, marketing si publicitate în registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub numărul 27511 din 11.03.2013.

 Regulament publicat în 17 octombrie. Datele de mai jos sunt actualizate la data care apare afişată pe site.

Rămân în cursă pentru cea de-a treia  tragere la sorţi (din 24 octombrie) :
Cornelia BABOCSIK*,
Felicia-Camelia INDRI*****, Iuliana LAZĂR**,
Ioan OCHSENFELD,  Nicolae LEHACI,
Mărioara GĂINĂ, Emilia BUDUR,
Floare GHERCIA.
Li s-au adăugat în a doua săptămână de concurs cei care au intrat în direct (şi nu mai intraseră):
Adriana Monica BENEA*******, Mirela CIUTA,
Horaţiu Sebastian PROSA, Dumitru SCOABĂ,
Mihai FRIŞAN, Aurelia ROMAN,
Silvia Lupu.

Au mai intrat în competiţie în săptămâna  a treia, trimiţând e-mailuri care au fost validate: Emilian Toma, Cristina Toma, Rodica Dan, Ciprian Roşca, Filip, Andrei Peter , Carmen Tomoniu

Succes în continuare tuturor!

* = şansă suplimentară acordată pentru fiecare cuvânt valid , afişat în magazinul Evolio din Iulius MAll, trimis în timp util prin SMS (*în a treia şi a patra săptămână de concurs)
* = şansă suplimentară acordată pentru fiecare răspuns corect la concursul de cultură generală, respectiv pentru participarea şi la etapa a doua*

Notă: Tabeletele oferite ca premiu pot diferi de cele din fotografii.

Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!
Concurs luni, 28 martie 2022, 11:38

Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!

Trimiteţi răspunsul corect şi luni, 18 aprilie 2022, puteţi câştiga unul dintre cele 6 baxuri cu...

Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!
Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!
Concurs joi, 8 aprilie 2021, 15:24

Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!

Deiana Raici Schwartz (Timișoara), Tudor Ghorghe (Arad) și Mazilu Ovidiu (Timișoara) sunt câștigătorii celor 6 baxuri de vin oferite de Cramele...

Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!
CÂȘTIGĂTORII concursului ”Vin’ de-nchină” pentru sărbătoarea de Paște!
Concurs sâmbătă, 18 aprilie 2020, 09:24

CÂȘTIGĂTORII concursului ”Vin’ de-nchină” pentru sărbătoarea de Paște!

În urma tragerii la sorți de miercuri, 15 aprilie 2020, câștigătorii concursului ”Vin’ de-nchină” sunt: Premiul I – Jula Liviu...

CÂȘTIGĂTORII concursului ”Vin’ de-nchină” pentru sărbătoarea de Paște!
Vin’ de-nchină pentru 2020!
Concurs joi, 28 noiembrie 2019, 08:00

Vin’ de-nchină pentru 2020!

Marioara Mihoc din Făget, Emil Bătăneanțu și Alin Dan Negru, ambii din Arad sunt câștigătorii...

Vin’ de-nchină pentru 2020!
Concurs luni, 8 aprilie 2019, 11:28

CÂȘTIGĂTORII concursului Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!

Participă la concurs și poți câștiga 3 baxuri cu vin de la Cramele...

CÂȘTIGĂTORII concursului Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!
Concurs miercuri, 27 martie 2019, 14:33

Mergi cu R.U.A. la Berlin – I know you’re listening TOUR 2019. CÂȘTIGĂTORI

Câștigă un CITY BREAK LA BERLIN pentru 2 persoane care să vă permită să o vedeți cântând acolo pe...

Mergi cu R.U.A. la Berlin – I know you’re listening TOUR 2019. CÂȘTIGĂTORI
Concurs vineri, 14 decembrie 2018, 09:33

Ascultă Radio Timișoara și poți câștiga un weekend la complexul turistic Gyula, o oază de relaxare pentru toată familia!

Câștigătorii concursului ”Gyula, o oază de ralaxare pentru întreaga familie, în orice anotimp!” sunt Igreț Florian din Dumbrăvița (în...

Ascultă Radio Timișoara și poți câștiga un weekend la complexul turistic Gyula, o oază de relaxare pentru toată familia!
Concurs marți, 4 decembrie 2018, 10:19

Vin’ de-nchină pentru 2019!

Joi 20 decembrie au fost trași la sorți câștigătorii baxurilor de vin de la Cramele Recaș: ÎCornel Hergane din Timișoara, Tomita Lucia din...

Vin’ de-nchină pentru 2019!