Ascultă Radio Timișoara Live

CONCURS: ULTRA-hiturile ANULUI 2014 aduc … o minivacanţă de neuitat! / VIDEO

UPDATE 2 februarie 2015, h. 12:50

CONCURS: ULTRA-hiturile ANULUI 2014 aduc … o minivacanţă de neuitat! / VIDEO

Articol de Radio Timisoara, 4 ianuarie 2015, 20:02 / actualizat: 2 februarie 2015, 21:44

ADI BĂDILĂ din  Ghimpaţi  a câştigat PREMIUL.

UPDATE 2 februarie 2015, h. 21:45

Câştigătorul a confirmat că va merge în excursie.

 

Fă un clasament al celor mai bune (minim) 10 hituri ale anului trecut. Trimite-ni-l în ianuarie şi luni 2 februarie afli dacă ai câştigat o minivacanţă în 2 la Budapesta, de Valentine Day (!), oferită de Agenţia de Turism „Ultramarin”!
Să fie de neuitat depinde apoi … de voi 2!

Poţi adăuga topul sub formă de comentariu la acest articol (caută mai jos), la articolul despre concurs publicat pe facebook pe 4 februarie sau îl poţi trimite prin e-mail la comunicare@radiotimisoara.ro, menţionând în fiecare caz, obligatoriu, prenumele (preferabil şi numele), localitatea de unde ne asculţi de obicei şi primele 7 cifre din CNP.

Ai mai jos, orientativ, VIDEOplaylisturi cu câteva dintre hiturile internaţionale şi respectiv româneşti pe care le-am difuzat în 2014  (ignoră , dacă poţi, ceea ce vezi, concentrează-te pe ce auzi, la radio muzica e cea care contează! :).

 

La fiecare piesă apare scris interpretul şi numele piesei, pentru a putea face tu mai uşor clasamentul. Evident poţi adăuga şi alte piese difuzate intens la radio în 2014.

 

Notă: plecarea în excursia oferită drept premiu se face din Timişoara, orice cheltuieli aferente (neincluse în oferta referitoare la excursie, publicată pe pagina sponsorului) revin câştigătorului.

Succes!

Regulament :

La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania care a împlinit la data trimiterii mesajului 18 ani, exceptând angajaţii şi colaboratorii permanenţi ai S.R.R. şi Ultramarin Timişoara, dar şi rudele de gradul I ale acestora. Participanţii accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs.

Se iau în considerare doar mesajele primite până la data de 31 ianuarie, ora 24 care conţin toate elementele cerute: un clasament cu minim 10 piese muzicale din 2014 (pot fi lansate şi în anul precedent), prenume, primele 7 cifre din CNP, localitatea de unde ne ascultă de obicei.

Tragerea la sorţi se va face în data de 2 februarie, între orele 12.30-12.55. Mesajele trimise de aceeaşi persoană se iau în considerare o singură dată. Nu ne asumăm răspunderea pentru acele mesaje care nu au ajuns la noi din motive tehnice. Se desemnează câştigătorul drept primul de pe lista generată aleatoriu introducând numele corespunzătoare mesajelor valide pe www.randomize.org. În cazul nefuncţionării paginii se recurge la o pagină similară sau, după ce s-au numerotat mesajele, la o extragere cu bileţele (cu cifrele 0-9) dintr-un săculeţ. La extragere poate participa orice concurent sau ascultător care s-a anunţat cu minim 1 zi lucrătoare înainte, dar nu mai mult de 3 ascultători (în ordinea anunţării la 0 256 40.18.05).

Se va anunţa pe post prenumele şi (dacă a fost precizat) numele câştigătorului.

Prenumele (şi numele) câştigătorului va fi publicat online în aceeaşi zi în acest articol. Dacă mesajul pentru concurs a fost trimis prin e-mail va fi trimisă în aceeaşi zi şi o notificare la aceeaşi adresă de e-mail .

Câştigătorul trebuie să trimită cel târziu joi 5 februarie până la ora 12:00 sponsorului pe office@ultramarintm.ro şi radioului la comunicare@radiotimisoara.ro numele şi CNP complete ale celor două persoane care vor merge în excursie (şi ulterior, în timp util, alte date, iar dacă este nevoie, să se prezinte în termenul şi cu documentele cerute şi celorlalţi participanţi la excursie la sediul agenției din Timişoara str. N. Păulescu, nr. 2 – strada din dreptul fântânii cu peşti din centrul Timişoarei,   tel. 0256 499.706). În caz contrar premiul se transmite automat următorului de pe lista de la tragerea la sorţi, care va fi anunţat în aceeaşi zi online, în acest articol (şi prin e-mail, dacă a adresa este cunoscută) şi va trebui să trimită aceleaşi date până luni 9 februarie, ora 12. Neprimirea datelor nici de la acesta determină neacordarea premiului.

Ultramarin SRL va asigura pentru câştigător şi persoana care îl însoţeşte serviciile turistice prevăzute în oferta Ultramarin publicată pe http://www.ultramarintm.ro/d827/weekends/cirque-du-soleil-budapesta.html. Aşadar serviciile includ o noapte cazare şi mic dejun (bufet suedez) la hotel 2*- 3*, servicii ghid pe tot parcursul excursiei şi transport cu autocar omologat curse externe, dar nu şi intrările la obiectivele turistice sau intrarea la spectacolul Cirque du Soleil.

Organizatorul garantează drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, prin înregistrarea notificării având ca scop reclama, marketing si publicitate în registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub numărul 5772 din 13.08.2007. Prin participarea la concurs câştigătorii îşi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal menţionate în regulament şi pentru publicarea numelui şi prenumelui pe site. Informaţiile furnizate de către participanţii câştigători pot fi folosite de către organizator şi sponsor pentru validarea, acordarea premiilor şi în scopuri de reclamă, jurnalism, marketing şi publicitate. Refuzul câştigătorilor de a furniza datele personale pentru validarea si acordarea câştigurilor determina neacordarea acestora.

Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!
Concurs luni, 28 martie 2022, 11:38

Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!

Trimiteţi răspunsul corect şi luni, 18 aprilie 2022, puteţi câştiga unul dintre cele 6 baxuri cu...

Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!
Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!
Concurs joi, 8 aprilie 2021, 15:24

Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!

Deiana Raici Schwartz (Timișoara), Tudor Ghorghe (Arad) și Mazilu Ovidiu (Timișoara) sunt câștigătorii celor 6 baxuri de vin oferite de Cramele...

Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!
CÂȘTIGĂTORII concursului ”Vin’ de-nchină” pentru sărbătoarea de Paște!
Concurs sâmbătă, 18 aprilie 2020, 09:24

CÂȘTIGĂTORII concursului ”Vin’ de-nchină” pentru sărbătoarea de Paște!

În urma tragerii la sorți de miercuri, 15 aprilie 2020, câștigătorii concursului ”Vin’ de-nchină” sunt: Premiul I – Jula Liviu...

CÂȘTIGĂTORII concursului ”Vin’ de-nchină” pentru sărbătoarea de Paște!
Vin’ de-nchină pentru 2020!
Concurs joi, 28 noiembrie 2019, 08:00

Vin’ de-nchină pentru 2020!

Marioara Mihoc din Făget, Emil Bătăneanțu și Alin Dan Negru, ambii din Arad sunt câștigătorii...

Vin’ de-nchină pentru 2020!
Concurs luni, 8 aprilie 2019, 11:28

CÂȘTIGĂTORII concursului Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!

Participă la concurs și poți câștiga 3 baxuri cu vin de la Cramele...

CÂȘTIGĂTORII concursului Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!
Concurs miercuri, 27 martie 2019, 14:33

Mergi cu R.U.A. la Berlin – I know you’re listening TOUR 2019. CÂȘTIGĂTORI

Câștigă un CITY BREAK LA BERLIN pentru 2 persoane care să vă permită să o vedeți cântând acolo pe...

Mergi cu R.U.A. la Berlin – I know you’re listening TOUR 2019. CÂȘTIGĂTORI
Concurs vineri, 14 decembrie 2018, 09:33

Ascultă Radio Timișoara și poți câștiga un weekend la complexul turistic Gyula, o oază de relaxare pentru toată familia!

Câștigătorii concursului ”Gyula, o oază de ralaxare pentru întreaga familie, în orice anotimp!” sunt Igreț Florian din Dumbrăvița (în...

Ascultă Radio Timișoara și poți câștiga un weekend la complexul turistic Gyula, o oază de relaxare pentru toată familia!
Concurs marți, 4 decembrie 2018, 10:19

Vin’ de-nchină pentru 2019!

Joi 20 decembrie au fost trași la sorți câștigătorii baxurilor de vin de la Cramele Recaș: ÎCornel Hergane din Timișoara, Tomita Lucia din...

Vin’ de-nchină pentru 2019!