Ascultă Radio Timișoara Live

Concursul „Idei practice pentru primăvară!” vă aduce în această primăvară cărţi de la Editura Casa în valoare de 1300 de lei!

Cum la edițiile din 9 și 16 mai ale emisiunii „Bună dimineața, Timișoara!” nu s-au primit răspunsuri corecte,  câștigătorii premiilor respective, în valoare de 50 de lei, vor fi desemnați prin tragerea la sorți a SMS-urilor primite până joi 28 mai inclusiv.
Trimite la  075 8.75.75.75 un mesaj conținând primele 7 cifre din CNP şi preocupările pe care le ai (flori, grădinărit, etc.) și poți câștiga unul dintre premiile constând în cărți de 50 de lei !
Tragerea la sorți se va face în emisiunea „Bună dimineaţa, Timişoara!” de sâmbătă 30 mai, emisiune în care vom derula și ultimul nostru concurs în direct din acest maraton al concursurilor organizate în martie, aprilie și mai cu Editura Casa. Evident vor mai fi concursuri în direct și sâmbătă 23 mai! Succes!

Concursul „Idei practice pentru primăvară!” vă aduce în această primăvară cărţi de la Editura Casa în valoare de 1300 de lei!

Articol de Radio Timisoara, 16 mai 2015, 10:31 / actualizat: 17 mai 2015, 18:40

Începe prin a citi

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Concursul „Idei practice pentru primăvară!”, organizat împreună cu Editura Casa din Oradea, se va desfăşura între 21 martie şi 31 mai 2015, în emisiunile „Bună dimineaţa, Timişoara!” (sâmbătă, între 7 şi 10) şi „Dimineţile satului” (duminica, între 7 şi 9).

Câştigător este desemnat primul ascultător care răspunde corect în direct în emisiunea respectivă, la o întrebare simplă, care se poate referi la programele noastre  sau la domenii abordate în cărţile editurii (grădină/ livadă/ bricolaj, foto/etc.). Dacă în 3-4 minute nu se primeşte un răspuns corect concursul se repetă sau, dacă sumarul emisiunii nu mai permite, se cere ascultătorilor să trimită în următoarele zile prin SMS la 07587575 (tarif normal) un  singur mesaj cu primele 7 cifre din CNP şi cuvintele tipice pentru preocupările pe care le are (flori, pomi, bricolaj/îngrijire casă, foto. etc. ). În acest ultim caz câştigătorul e desemnat  prin tragere la sorţi, introducând lista numerelor de telefon cu răspunsuri valide (fiecare CNP – o singură dată) în aplicaţia de generare aleatorie de la www.random.org . Primul număr din listă este declarat câştigător, pe post anunţând-se numai primele 7 cifre ale acestuia.

Fiecare premiu constă în cărţi ale Editurii Casa în valoare de câte 50 RON, alese de pe www.edituracasa.ro, luând în considerare preţul de librărie (fără discounturile de pe site). Dacă valoarea cărţilor alese trece de 50 lei diferenţa de preţ se va plăti la primirea ramburs a coletului (prin firma de curierat cu care lucrează editura). Editura acoperă integral costul expedierii, indiferent de numărul şi valoarea cărţilor alese. În cazul în care câştigătorul nu are acces la internet îşi poate alege dintre cărţile prezentate în emisiuni (dacă nu se decide rapid pe loc, poate suna în intervalul 16:05-16:15, în zilele lucrătoare la 0256 40.18.05 pentru a fi ajutat să aleagă cărţile sau poate fi sunat de către Radio Timişoara în intervalul 12-16:30 şi ajutat timp de 5-10 minute să aleagă cărţile potrivite preocupărilor şi hobyurilor pe care le are).

Radioul va transmite editurii datele câştigătorilor (prenume, nume, adresă, primele 7 cifre din CNP, nr. de telefon mobil) necesare inclusiv pentru expediere.

Neridicarea premiului la expediere sau refuzul plăţii ramburs al eventualei diferenţe implică automat returnarea coletului către editură şi anularea câştigului.

Nu se poate acorda contravaloarea în bani a premiilor. Fiecare persoană poate câștiga concursul o singură dată.

La primele patru ediţii, din 21, 22, 28 şi 29 martie, premiile sunt de 100 RON şi pot fi ridicate şi direct de la standul Editurii Casa de la Salonul de carte „Bookfest Timişoara” care se desfăşoară în perioada 26 -29 martie, între orele 10-20, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara (vizavi de sala Olimpia).

La următoarele ediţii se pot acorda într-un weekend şi ambele premii de 50 de lei într-una dintre emisiuni (chiar un singur premiu de 100 lei) atunci când în cealaltă emisiune nu se face concursul.

Pot participa la concurs persoane care deţin Carte/Buletin de identitate cu domiciliul stabil sau flotant în judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara sau Bihor (sau, dacă sunt din alte județe din jur, vor trebui să dovedească faptul că ne ascultă de mai mult de o lună).

Organizatorul garantează drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, prin înregistrarea notificării având ca scop reclama, marketing si publicitate in registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub numărul 5772 din 13.08.2007. Prin participarea la concurs câştigătorii îşi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal menţionate în regulament. Informaţiile furnizate de către participanţii câştigători pot fi folosite de către organizator pentru validarea, acordarea premiilor şi în scopuri de reclamă, jurnalism, marketing şi publicitate. Refuzul câştigătorilor de a furniza datele personale pentru validarea si acordarea câştigurilor determina neacordarea acestora.

Câștigători (cărți în valoarea de 50 de lei, în cazul în care nu se precizează altceva):

S 21 martie (100lei) – Adelina Chiriac (Timișoara)
D 22 martie (100lei) – Virgil Cioabă (Mehedinți)
S 28 martie (100lei) – Mariana Gyulai (Timișoara)
D 29 martie – emisiune înregistrată- s-a făcut tragere la sorți în 4 aprilie: Aniela Moldovan (Oravița, CS)
S 4 aprilie – Felicia Indri (Timișoara)
D 5 aprilie – a răspuns tot câștigătorul din 22 martie, s-a desemnat un alt câștigător în  11 aprilie: Angela Coubis (Bârzava, AR)
S 11 aprilie – Letiția Camenița (Timișoara)
D 12 aprilie – emisiune înregistrată, se va desemna un câștgător în 19 aprilie
S 18 aprilie – Norica Dragomir (Timișoara), s-a desemnat și câștigătorul pentru D 19 aprilie – Ana      (Timișoara)

 

 

(articolul inițial a fost publicat în 20 martie)

Etichete:
Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!
Concurs luni, 28 martie 2022, 11:38

Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!

Trimiteţi răspunsul corect şi luni, 18 aprilie 2022, puteţi câştiga unul dintre cele 6 baxuri cu...

Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!
Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!
Concurs joi, 8 aprilie 2021, 15:24

Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!

Deiana Raici Schwartz (Timișoara), Tudor Ghorghe (Arad) și Mazilu Ovidiu (Timișoara) sunt câștigătorii celor 6 baxuri de vin oferite de Cramele...

Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!
CÂȘTIGĂTORII concursului ”Vin’ de-nchină” pentru sărbătoarea de Paște!
Concurs sâmbătă, 18 aprilie 2020, 09:24

CÂȘTIGĂTORII concursului ”Vin’ de-nchină” pentru sărbătoarea de Paște!

În urma tragerii la sorți de miercuri, 15 aprilie 2020, câștigătorii concursului ”Vin’ de-nchină” sunt: Premiul I – Jula Liviu...

CÂȘTIGĂTORII concursului ”Vin’ de-nchină” pentru sărbătoarea de Paște!
Vin’ de-nchină pentru 2020!
Concurs joi, 28 noiembrie 2019, 08:00

Vin’ de-nchină pentru 2020!

Marioara Mihoc din Făget, Emil Bătăneanțu și Alin Dan Negru, ambii din Arad sunt câștigătorii...

Vin’ de-nchină pentru 2020!
Concurs luni, 8 aprilie 2019, 11:28

CÂȘTIGĂTORII concursului Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!

Participă la concurs și poți câștiga 3 baxuri cu vin de la Cramele...

CÂȘTIGĂTORII concursului Vin’ de-nchină pentru un Paşte fericit!
Concurs miercuri, 27 martie 2019, 14:33

Mergi cu R.U.A. la Berlin – I know you’re listening TOUR 2019. CÂȘTIGĂTORI

Câștigă un CITY BREAK LA BERLIN pentru 2 persoane care să vă permită să o vedeți cântând acolo pe...

Mergi cu R.U.A. la Berlin – I know you’re listening TOUR 2019. CÂȘTIGĂTORI
Concurs vineri, 14 decembrie 2018, 09:33

Ascultă Radio Timișoara și poți câștiga un weekend la complexul turistic Gyula, o oază de relaxare pentru toată familia!

Câștigătorii concursului ”Gyula, o oază de ralaxare pentru întreaga familie, în orice anotimp!” sunt Igreț Florian din Dumbrăvița (în...

Ascultă Radio Timișoara și poți câștiga un weekend la complexul turistic Gyula, o oază de relaxare pentru toată familia!
Concurs marți, 4 decembrie 2018, 10:19

Vin’ de-nchină pentru 2019!

Joi 20 decembrie au fost trași la sorți câștigătorii baxurilor de vin de la Cramele Recaș: ÎCornel Hergane din Timișoara, Tomita Lucia din...

Vin’ de-nchină pentru 2019!