Evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă au început, joi dimineața, la Complexul Expo din Arad. 26 de echipe s-au înscris la concursul de preparare a produselor tradiționale din carne de porc, organizat de Camera de Comerț din Arad, informează corespondentul Radio România Actualități. Concursul este organizat sub genericul Festivalul Tradițiilor de Iarnă.
După sacrificarea porcului, echipele au început să prepare cârnați, jumări și caltabăși. Concursul s-a desfășurat într-o atmosferă întreținută de colinde și muzică de petrecere. Probele de foc, Jumara de aur, Caltaboșul anului și Cina porcului, sunt jurizate în cursul după-amiezei.
Foto: Ioan Suciu, Radio România Actualități
Noaptea Muzeelor se va desfășura, în această seară, în muzeele din județul Hunedoara, însă în…
SCM Timișoara a jucat pe teren propriu etapa a V-a, ultima din turul Ligii de…
Suporterii arădeni au obținut anularea în instanță a unei decizii luate de conducerea clubului în…
Corvinul Hunedoara a reușit în acest sezon să facă minuni cu un lot de autohtoni.…
Sâmbătă are loc cea de-a patra ediție a memorialului automobilistic “Timișoara 1930 - Primul Concurs…
Pugilistul timișorean Flavius Biea a cucerit centura WBC Continental Latino, aseară, la Craiova. Bănățeanul l-a…