Brânza de la Brădet şi carnea de pui nu sunt sursa îmbolnăvirii copiilor din Argeş, Sibiu şi Bacău. Confirmarea a venit de la Institutul Cantacuzino. Specialiştii au stabilit că profilul genetic al tulpinilor de E.Coli izolate de la pacienţi, din brânza de la Brădet şi din carnea de pui nu sunt identice.
În comunicatul de presă transmis de Institutul Cantacuzino se mai arată că tulpinile de la copii sunt diferite între ele şi au confirmat că nu există date că aceste alimente ar fi fost consumate de vreunul dintre copii.
Rezultatele vor fi transmise specialiştilor străini care au fost în luna februarie în România pentru a ajuta investigaţia epidemiologică.
O nouă ediţie a Festivalului Narciselor are loc, sâmbătă şi duminică, în comuna Sălaşu de…
Noaptea Muzeelor se va desfășura, în această seară, în muzeele din județul Hunedoara, însă în…
SCM Timișoara a jucat pe teren propriu etapa a V-a, ultima din turul Ligii de…
Suporterii arădeni au obținut anularea în instanță a unei decizii luate de conducerea clubului în…
Corvinul Hunedoara a reușit în acest sezon să facă minuni cu un lot de autohtoni.…
Sâmbătă are loc cea de-a patra ediție a memorialului automobilistic “Timișoara 1930 - Primul Concurs…