Categorii: Sănătate

Consumul moderat de bere poate ajuta la reducerea hipertensiunii, anunţă Societatea Spaniolă de Hipertensiune

Consumul moderat de băuturi fermentate cum este berea poate ajuta la reducerea riscului de a suferi de hipertensiune arterială, principala cauză de deces în lume, înaintea accidentelor rutiere şi a cancerului. Informaţiile apar în raportul intitulat „Importanţa stilului de viaţă sănătos la hipertensivi. Efectul consumului moderat de bere”, realizat de Societatea Spaniolă de Hipertensiune şi prezentat în Zaragoza. Conform acestui ghid, ingredientele naturale care compun berea – precum o cantitate moderată de potasiu şi un înalt conţinut de acid folic – sunt asociate cu reducerea riscului cardiovascular şi cu îmbunătăţirea controlului tensiunii arteriale. Tot berea mai are, după cum susţin specialiştii, şi o mare putere antioxidantă.

Sursa: Rador

Articole asemănătoare

CSS Bega e gazdă pentru turneul final U19; eșec la primul meci acasă

La sala ”Mircea Albu”, CSS Bega a cedat cu 3-1 întâlnirea de ieri cu CSU…

2 ore ago

Un filtru conceput de inventatorul Corneliu Birtok Băneasă poate dezinfecta aerul din spitale

Calitatea aerului din spitale poate fi simţitor îmbunătăţită cu ajutorul unui filtru, conceput de inventatorul…

2 ore ago

Garry Kasparov dialoghează cu timișorenii despre provocările lumii moderne

Nume de legendă în lumea șahului și autor recunoscut, Garry Kasparov, va fi protagonistul unui…

5 ore ago

Vreme închisă în vestul țării

Potrivit meterologilor, cerul se va înnora treptat, iar seara și noaptea se vor semnala averse…

7 ore ago

AUDIO / A venit Cupa la Castel!!!!

După 2-2, la finalul celor 120 de minute, Corvinul Hunedoara s-a impus cu 3-2 la…

13 ore ago

Anca Todoni elimină favorita a treia, la Madrid

Todoni, venită din calificări, a răsturnat pronosticurile specialiștilor și a reușit să o depășească pe…

15 ore ago