Consumul moderat de băuturi fermentate cum este berea poate ajuta la reducerea riscului de a suferi de hipertensiune arterială, principala cauză de deces în lume, înaintea accidentelor rutiere şi a cancerului. Informaţiile apar în raportul intitulat „Importanţa stilului de viaţă sănătos la hipertensivi. Efectul consumului moderat de bere”, realizat de Societatea Spaniolă de Hipertensiune şi prezentat în Zaragoza. Conform acestui ghid, ingredientele naturale care compun berea – precum o cantitate moderată de potasiu şi un înalt conţinut de acid folic – sunt asociate cu reducerea riscului cardiovascular şi cu îmbunătăţirea controlului tensiunii arteriale. Tot berea mai are, după cum susţin specialiştii, şi o mare putere antioxidantă.
Sursa: Rador
La sala ”Mircea Albu”, CSS Bega a cedat cu 3-1 întâlnirea de ieri cu CSU…
Calitatea aerului din spitale poate fi simţitor îmbunătăţită cu ajutorul unui filtru, conceput de inventatorul…
Nume de legendă în lumea șahului și autor recunoscut, Garry Kasparov, va fi protagonistul unui…
Potrivit meterologilor, cerul se va înnora treptat, iar seara și noaptea se vor semnala averse…
După 2-2, la finalul celor 120 de minute, Corvinul Hunedoara s-a impus cu 3-2 la…
Todoni, venită din calificări, a răsturnat pronosticurile specialiștilor și a reușit să o depășească pe…