Spitalul Judeţean Timişoara a pregătit meniul pacienților care rămân internați în perioada sărbătorilor de iarnă.
Felurile de mâncare au fost stabilite astfel încât pacienţii să poată respecta regimul impus de starea de sănătate însă vor fi şi preparate tradiţionale, pentru cei care au voie.
Pe listă se numără sărmăluţele, mămăliguţa, cozonacul, ciorba şi fructele, spune managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina.
“În zilele de sărbători, firma care asigură cateringul în Spitalul Județean, împreună cu specialiștii din spitalul nostru, cu medicul dietetician care stabilește și urmărește meniurilor, au hotărât ca în perioada de sărbători, pentru pacienții care pot să beneficieze de meniu tradițional, acesta să fie inclus în meniul pe care pacienții îl vor primi în zilele respective”, spune Marius Craina.
Pentru cei care trebuie să ţină un regim strict, spitalul va pune la dispoziţie mezeluri şi lactate dietetice, rasol de pasăre, diverse ceaiuri dar şi supe cu sau fără tăiţei, piure de cartofi, legume fierte. Meniul a fost realizat de un medic dietetician.
Pugilistul timișorean Flavius Biea a cucerit centura WBC Continental Latino, aseară, la Craiova. Bănățeanul l-a…
Astăzi, vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil și, pe arii restrânse, îndeosebi…
Naţionala masculină de volei a României a debutat cu dreptul în noul sezon al competiţiei…
Selecţionerul echipei naţionale a României, Edward Iordănescu, a trimis 21 de convocări preliminare stranierilor pentru…
Trenul care îi poartă pe pelerinii din Ungaria la Șumuleu Ciuc a intrat, vineri, în…
Muzeul Național de Artă din Timișoara a anunțat că refuză să organizeze evenimentul Noaptea Muzeelor,…