Pacienții Spitalului Județean Timișoara vor avea în seara de Revelion un meniu special. Meniul conține, în funcție de specificiul fiecărei secții, pilaf de orez cu pulpă de pui și cozonac sau portocală.
Potrivit managerului Spitalului Județean, Marius Craina, și în prima zi din noul an va fi un meniu special, dar va fi livrat de noua firmă care a fost contractată pentru această activitate.
“Va fi într-adevăr special pentru acei pacienți care pot să beneficieze de el. În premieră, așa cum am făcut-o și de sărbătoarea Crăciunului, va fi afișat pe site-ul spitalului, după-amiaza de 31 decembrie și pe ziua de 1 ianuarie. Trebuie să ținem seama că pe data de 1 schimbăm firma care livrează alimentele în Spitalul Județean. Din data de 1 va intra în vigoare noul contract, ceea ce înseamnă că firma câștigătoare va începe să livreze alimente către pacienții internați în Spitalul Județean”, a precizat dr. Marius Craina.
În prima zi a noului an, pacienții de la Spitalul Județean din Timișoara vor avea, la prânz, supă de roșii cu pasăre și sărmăluțe tradiționale cu mămăligă, iar, la desert, o banană sau cozonac.
CSM Oradea a fructificat avantajul terenului propriu în partida a treia din finala Ligii Naționale.…
O nouă ediţie a Festivalului Narciselor are loc, sâmbătă şi duminică, în comuna Sălaşu de…
Noaptea Muzeelor se va desfășura, în această seară, în muzeele din județul Hunedoara, însă în…
SCM Timișoara a jucat pe teren propriu etapa a V-a, ultima din turul Ligii de…
Suporterii arădeni au obținut anularea în instanță a unei decizii luate de conducerea clubului în…
Corvinul Hunedoara a reușit în acest sezon să facă minuni cu un lot de autohtoni.…