Pacienții care sunt nevoiți să își petreacă sărbătorile internați la Spitalului Județean din Timișoara vor primi un meniu special de sărbători.
Reprezentanții spitalului au decis să păstreze acest obicei din fiecare an și să le ofere celor care pot consuma produse tradiționale, un meniu de sărbătoare.
Managerul Spitalului Județean, Marius Craina, spune că meniul a fost stabilit împreună cu principalele departamente ale unității medicale.
Ca în fiecare, împreună cu directorul de Îngrijiri Medicale și cei care se ocupă de alimentația pacienților, colegii de la Diabet-Boli de Nutriție și diabetologul spitalului, am stabilit ca pacienților, care pot să beneficieze de meniu specific de sărbători, să li se acorde acest meniu care să conste în mâncare tradițională, sigur, repet, în limita posibilităților medicale și a aportului acestor alimente către pacienții spitalului. Dorim să facem acest lucru având în vedere că suntem în preajma sărbătorilor, imediat se apropie Crăciunul, respectiv Revelionul.
Preparatele de sărbători vor fi pregătite în bucătăria Spitalului Județean. Pentru cei cu probleme în această privinţă, se va respecta regimul impus de specialişti.
Acest rezultat face ca Clujul să se apropie de un nou titlu de campioană. Trupa…
Turiştii se pot caza în hotelurile de 2, 3 şi 4 stele din staţiunile de…
Joi, de la ora 18.00, filosoful Gabriel Liiceanu va susține o conferință publică, al cărei…
Potrivit Poliției Timiș, un bărbat de 51 de ani conducea un autoturism în incinta Parcului…
Reprezentanții Sindicatului Columna-SCOR spun că actualele lefuri nu reflectă efortul pe care salariații îl depun…
Comisia de Sistematizare a Circulației a aprobat închiderea circulației pe strada Căpitan Ignat, din 21…