Categorii: FotbalSport

AUDIO | ASU Politehnica, remiză la Constanța. Egal cu șase goluri la Arad

Astăzi s-a disputat „grosul” etapei a 29-a din liga secundă, prima intermediară a acestei primăveri. Formațiile din vestul țării au până acum un bilanț de două victorii, o remiză și o înfrângere.

Victorie spectaculoasă pentru Luceafărul Oradea, în deplasarea de la Snagov. Bihorenii s-au impus cu 4-2, prin reușitele lui Pop (43), Dulca (45), Preoteasa (56) și Ludușan (89), în vreme ce fostul lider a înscris prin Lucian Ion (72) și Ioniță (86).

La Constanța, într-un duel direct pentru supraviețuire, Farul – ASU Politehnica s-a încheiat 1-1. Gazdele au deschis scorul prin Romeo Surdu, în minutul 21, iar timișorenii au egalat în minutul 74, prin Bedea.

Înfrângere pe terenul ultimei clasate pentru Energeticianul. Trupa din Petroșani a fost învinsă cu 3-1 de Dacia Unirea Bărila, golul de onoare al oaspeților fiind semnat în minutul 88 de Cosmin Ionică.

Meci spectaculos, cu șase goluri, la Arad, între UTA și Pandurii Târgu Jiu. Gorjenii au condus cu 2-0, după reușitele lui Popescu și Blejdea, dar s-au văzut egalați în doar două minute, după reușitele lui David Popa și Ciucur și apoi conduși, după golul căpitanului Ciprian Rus. Dodoi a stabilit scorul final, în minutul 82. David Popa, cel care a semnat prima reușită a arădenilor a vorbit despre remiza din Aradul Nou.

În celelalte meciuri disputate astăzi: Academica Clinceni – CS Balotești 4-0, CS Mioveni – Aerostar Bacău 2-0 și Petrolul Ploiești – FC Argeș 1-2

Mâine, la ora 17.30, Ripensia Timișoara joacă în Ciarda Roșie cu o pretendentă la promovare, Chindia Târgoviște, în ultimul meci al rundei.

Articole asemănătoare

Cătălin Baciu părăsește CSM Oradea după cinci sezoane

Pivotul Cătălin Baciu părăsește gruparea bihoreană, pentru care a evoluat în ultimele cinci sezoane. Următoarea…

53 de minute ago

Alfred Simonis, noul preşedinte al CJ Timiș, potrivit rezultatelor parțiale

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, social-democratul Alfred Simonis, a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş, potrivit…

2 ore ago

Cătălin Drulă anunță alegeri pentru conducerea USR. Dominic Fritz, președinte interimar al partidului

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a declarat că își asumă rezultatul alegerilor și că va convoca…

2 ore ago

Juridic | Executarea silită ca girant

Avocatul Florentina Micula Folea răspunde unei ascultătoare din Caransebeș ne-a prezentat următoarea situație : «…

2 ore ago

Bărbatul căzut în râul Bârzava a fost găsit înecat

Echipele de scafandri ai ISU Timiş au găsit corpul persoanei dispărute, duminică, în apele râului…

2 ore ago

SCM Timișoara bifează primul transfer al verii

Jucătorul în vârstă de 33 de ani (născut la 30 decembrie 1990, la Mostar) nu…

4 ore ago