Categorii: FotbalSport

AUDIO / ASU Politehnica și-a prezentat cele șase achiziții! Ultima repetiție, sâmbătă, cu Zemun

ASU Politehnica va începe sezonul de primăvară cu o săptămână mai târziu decât celelalte divizionare secunde, din cauza abandonului din toamnă al adversarului din runda a 22-a, Daco-Getica București. Astfel, alb-violeții și-au fixat pentru sâmbătă un adversar cu o divizionară secundă din Serbia, FK Zemun, iar astăzi și-au prezentat cele șase achiziții.

dav

Antrenorul Octavian Benga s-a declarat mulțumit de jucătorii care au sosit în această iarnă sub comanda sa. Numele care au atras atenția au fost Alexandru Munteanu și Sergiu Popovici, jucători cu ștate vechi de lucru în prima divizie. Alături de ei, au mai fost acontați Nicolae Sofran (Ghiroda), Dorin Codrea (ACS Poli via Dumbrăvița), Dragoș Săulescu (CSM Reșița) și Alexandru Pop (Viitorul Pandurii). Antrenorul polist a vorbit despre cei șase:

La conferința de presă de astăzi au vorbit și nou-veniții din tabăra alb-violetă. În ordinea posturilor, Sofran, Popovici, Codrea, Săulescu, Munteanu și Pop:

Toți cei șase jucători vor putea fi văzuți la lucru în amicalul de sâmbătă, de pe „Știința”, cu FK Zemun, locul 13 din Prva Liga (eșalonul secund din Serbia). Meciul începe la ora 14.00, însă la ora 13.00 va avea loc festivitatea de prezentare a lotului pentru sezonul de primăvară. Octavian Benga speră să nu apară accidentări după acest test, așa cum s-a întâmplat în urma amicalului de săptămâna trecută, cu o altă grupare sârbă, Radnicki Zrenjanin, în care s-a accidentat basarabeanul Dros:

Un internațional U17, aproape de Timișoara

ASU Politehnica își continuă campania de achiziții la nivelul juniorilor Under 17, unde dispune de una dintre cele mai valoroase grupe din țară. Alb-violeții sunt aproape de a-l achiziționa pe Sebastian Nechita, un mijlocaș defensiv care aparține de ACS Juniorul Suceava și care e și în anturajul naționalei României. Directorul sportiv Marius Cociu a confirmat discuțiile pentru Nechita, relatate în această săptămână în presa suceveană:

Rocadă între Drăgan și Șerban

La conferința de presă de astăzi a fost prezent și viitorul rector al UPT, Florin Drăgan, probabil la ultima apariție publică în calitate de președinte al echipei de fotbal. Acesta a confirmat faptul că, din luna martie, sunt șanse mari ca locul său în fruntea clubului să fie luat chiar de actualul rector, Viorel Șerban:

 

Primul meci oficial pentru ASU Politehnica în 2020 va fi la finele săptămânii viitoare, cu Rapid București, pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Deocamdată, ziua și ora de disputare nu au fost fixate de televiziuni.

Articole asemănătoare

Începe programul “Litoralul pentru toți”

Turiştii se pot caza în hotelurile de 2, 3 şi 4 stele din staţiunile de…

2 ore ago

Lectură în avanpremieră cu Gabriel Liiceanu la aniversarea UVT

Joi, de la ora 18.00, filosoful Gabriel Liiceanu va susține o conferință publică, al cărei…

2 ore ago

Accident în Parcul Industrial și Tehnologic din Timișoara

Potrivit Poliției Timiș, un bărbat de 51 de ani conducea un autoturism în incinta Parcului…

2 ore ago

Protest la Timișoara. Angajații mai multor primării au pichetat Prefectura

Reprezentanții Sindicatului Columna-SCOR spun că actualele lefuri nu reflectă efortul pe care salariații îl depun…

2 ore ago

Trafic închis pe strada Căpitan Ignat din Arad

Comisia de Sistematizare a Circulației a aprobat închiderea circulației pe strada Căpitan Ignat, din 21…

3 ore ago

Muzeul de Artă din Timișoara lansează “Bufetul Simţurilor@Galeria Arcada”

Muzeul Naţional de Artă Timişoara deschide “Bufetul Simţurilor@Galeria Arcada”, un proiect iniţiat în anul TM2023.…

3 ore ago