Categorii: FotbalSport

AUDIO / B2 / Prim punct în 2016 pentru Reşiţa; remiză în derby-ul primelor clasate, la Arad

Primele trei clasate din seria vestică a ligii secunde au remizat în etapa a 4-a din play-off. În zona play-out, în runda a treia, Metalul Reşiţa a reuşit să înscrie primul gol din 2016, în meciul cu Unirea Tărlungeni, care a opus ultimele două clasate. La Cluj, Şoimii Pâncota a reuşit al doilea succes consecutiv şi a părăsit zona care duce direct în al treilea eşalon.
În derby-ul din play-ff, la Arad, UTA – Gaz Metan Mediaş 1-1. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 25. Radu Zaharia l-a învins pe Miron, după un corner, în urma unei greşeli de marcaj a defensivei arădene. UTA a egalat după o acţiune pe axa Dumitru Copil – Curtuiuş – Denis Man, ultimul reuşind să înscrie cu poarta goală, în minutul 31.
La Târgovişte, Chindia şi CS Mioveni s-au anihilat reciproc, într-un joc fără goluri. Rezultatr final 0-0 şi configuraţia podiumului este neschimbată.
1. Gaz Metan Mediaş – 31 puncte, 2. UTA – 28 puncte, 3. Chindia Târgovişte – 25 puncte. Ultimul meci al rundei, FC Braşov – FCM Baia Mare, se va disputa marţi, 26 aprilie, la ora 19:00.
În play-out, Şoimii Pâncota a trecut de „U”, în deplasare, cu 2-1. Issa a deschis scorul în minutul 44, din pasa lui Pirtea. După mai bine de o oră de joc, în minutul 66, Vojtus egalează, dar pasatorul de la primul gol, Pirtea a stabilit scorul final în minutul 80. Trupa din Podgorie profită de remiza, 1-1, dintre CSM Rm. Vâlcea şi Olimpia Satu Mare şi urcă pe poziţia a doua.
La Reşiţa, Pitulice a semnat primul gol pentru Metalul, din acest an. Fundaşul cărăşenilor a marcat în minutul 42. Unirea Tărlungeni a salvat un punct în ultimele minute. Damian a egalat în minutul 87. Antrenorul cărăşenilor, Carol Gurgu, regretă că echipa sa nu a reuşit să se impună în jocul de astăzi:

Dezamăgire şi în tabăra braşovenilor, secundul Decebal Câmpeanu spunând că echipa sa îşi va duce „crucea” până la capăt:

Clasament: 1. CSM Rm. Vâlcea – 25 puncte, 2. Şoimii Pâncota – 19 puncte, 3. Olimpia Satu Mare – 18 puncte (loc de baraj), 4. Universitatea Cluj – 17 puncte, 5. Unirea Tărlungeni – 11 puncte, 6. Metalul Reşiţa – minus 10 puncte. Ultimele trei poziţii sunt direct retrogradabile.
Chat conversation end

Articole asemănătoare

Fără apă caldă pe mai multe străzi din Timișoara

Colterm anunță că întrerupe furnizarea apei calde, între orele 10.00 și 13.00, la centralele termice…

3 ore ago

UTA a anunțat prima sosire. Este un fotbalist belgian

UTA l-a transferat pe mijlocașul central Benjamin van Durmen. În vârstă de 27 de ani,…

13 ore ago

„Pare un vis, dar este realitate”

„Pare un vis, dar este realitate”, a declarat antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, după…

13 ore ago

Povestea globe-trotterului timișorean care a străbătut pe bicicletă aproape jumătate din țările lumii

În tinerețe Arnold Gozo a practicat ciclismul la nivel profesionist. De aici pasiunea pentru sportul…

14 ore ago

Muzeul Banatului, intrare liberă în luna iunie la toate expozițiile

Muzeul Național al Banatului își deschide porțile și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor pe parcursul…

15 ore ago

Cinci transporturi agabaritice traversează vestul țării

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că cele cinci transporturi agabaritice vor…

15 ore ago