Categorii: SportVolei

AUDIO / Bogdan Paul și-a început munca la Timișoara! Obiectivul imediat: promovarea în A1

Una dintre cele mai interesante vești din voleiul feminin românesc în această perioadă vizează Timișoara. Divizionara secundă UVT Agroland s-a întărit la nivelul băncii tehnice, prin cooptarea fostului selecționer al României, Bogdan Paul, în funcția de antrenor principal.

Formația timișoreană a reluat în această săptămână antrenamentele, sub comanda lui Bogdan Paul, care a declarat pentru Radio Timișoara că nu s-a lăsat greu convins să accepte provocarea de pe Bega.

„Toată venirea mea aici s-a realizat rapid. Proiectul Agroland îl cunosc de ceva vreme, mi-a plăcut de la început modul în care a fost gândit. Probabil că ideile mele legate de performanță au fost în concordanță cu ideile președintelui Horia Cardoș”, a declarat Bogdan Paul.

Întăririle pentru promovarea în Divizia A1 au început cu lotul, unde au fost aduse deja două câștigătoare ale Cupei Challenge cu CSM București, centrul Diana Tătaru și liberoul Mihaela Ozun. Iar campania de achiziții nu e nici pe departe încheiată.

„Poate că lumea spune că nu e absolut necesar ca pentru o promovare să aduci atâtea jucătoare. Prioritatea noastră e structurarea lotului de junioare, iar în ceea ce le privește pe cele senioare, trebuie să înceapă de acum să facă parte de acum în acest proiect. Din punctul meu de vedere, orice jucătoare senioară care va fi adusă, trebuie să fie în concordanță cu ceea ce se va întâmpla aici la anul, după promovare”, a explicat Bogdan Paul.

Antrenorul lui UVT Agroland a identificat și formațiile care se anunță a fi principalele contracandidate ale echipei sale la promovarea pe prima scenă.

„Clujul e o echipă ce tocmai a retrogradat și, din ce am înțeles, nu a pierdut nicio jucătoare. Din punctul meu de vedere, va fi o echipă redutabilă pentru liga a doua. În cealaltă serie, avem Rapidul, de asemenea retrogradată, care am înțeles că și-a îmbunătățit lotul. Cred că va fi o echipă ce va pune probleme, cel puțin în seria ei, dacă nu chiar la turneul de promovare”, a mai spus fostul selecționer.

Interviul integral realizat de Tiberiu Atănăsoae cu noul antrenor al UVT Agroland poate fi ascultat în atașament:

Articole asemănătoare

Florin Farcaș nu o va antrena în „B” pe FC Bihor

Potrivit bihon.ro, conducerea clubului orădean i-a comunicat lui Florin Farcaș de faptul că nu mai…

59 de minute ago

UTA renunță la căpitan!

Anunț surprinzător al „Bătrânei Doamne”, care se desparte atât de Florin Iacob, cât și de…

3 ore ago

UTA l-a transferat pe căpitanul naționalei U20

Născut la 5 martie 2003, tânărul goalkeeper a început fotbalul la CSM Râmnicu Vâlcea, după…

5 ore ago

Şase filme de succes internaţional, incluse în competiţia Festivalului Ceau, Cinema!

Filmele vin din Bulgaria, Germania, Israel, Polonia, Serbia şi Turcia. Şase filme europene de ficţiune…

7 ore ago

AUDIO / SCM Timișoara joacă pe terenul campioanei

Meciul va avea loc mâine, de la ora 13.00, la stadionul Florea Dumitrache. La acest…

11 ore ago