Categorii: FotbalSport

AUDIO | Corvinul închide runda a opta a Ligii a II-a. Hunedorenii primesc vizita Mioveniului

Pentru prima dată în acest sezon, Corvinul închide o rundă a ligii secunde. „Corbii albaştri” evoluează de abia mâine, de la ora 16:00, pe teren propriu, în compania celor de la CS Mioveni, formație care vine după două rezultate pozitive la rând și care a pierdut doar o dată în actuala stagiune, 0-1, chiar la Mioveni, cu CSC Dumbrăvița.

În rest, argeşenii au un succes „afară”, la Piatra Neamţ (0-1), o victorie în runda precedentă, 3-1 cu Progresul Spartac şi patru remize: de trei ori, 0-0, cu Gloria Buzău, FC Argeş şi FK Csikszereda şi o dată, 1-1, cu Unirea Slobozia. Antrenorul gazdelor, Florin Maxim, știe bine acest lucru și se așteaptă la o replică solidă din partea argeșenilor:

De aceeaşi părere este şi fundaşul stânga al alb-albaştrilor, Mihai Velisar, care a prefaţat întâlnirea de pe arena „Michael Klein”, raportându-se însă şi la atmosfera bună din sânul lotului nostru, după victoria din Cupă, cu Chindia.

Duelul de la Hunedoara va prilejului revenirea lângă Castel a brazilianului Rafael Garutti. Fundașul central de 24 de ani a bifat prima sa experiență în România chiar la Hunedoara și a fost om de bază în echipa noastră timp de două sezoane la rând. Purtătorul tricoului cu numărul 4 s-a acomodat însă rapid şi la Mioveni unde este titular în centrul defensivei echipei lui Constantin Schumacher. Şi tehnicianul argeşenilor a prefaţat duelul de pe arena „Michael Klein”:

Corvinul are doar un singur absent pentru această întâlnire. Este vorba de Nicolae Pîrvulescu, care a părăsit accidentat terenul în victoria cu Chindia şi va fi indisponibil aproximativ 30 de zile, după o fisură suferită la metatarsiene.

Articole asemănătoare

Anca Todoni, favorită numărul 4 la un turneu din Germania

Jucătoarea timișoreană de tenis Anca Todoni evoluează în această săptămână la turneul de la Troisdorf.…

6 ore ago

Chivu pleacă de la Inter, dar are alte două oferte din Italia

Reșițeanul Cristian Chivu a anunţat că se desparte de clubul de fotbal Inter Milano, la…

7 ore ago

Principalul drum spre cetățile dacice a intrat în modernizare

Constructorii au început modernizarea Drumului Judeţean 705A pe sectorul Orăștie – Costești. Drumul este important…

7 ore ago

Poligon de pregătire pentru pompierii militari și voluntari, la Timișoara

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat al județului Timiș a lansat un proiect transfrontalier în…

9 ore ago

Vremea în Banat și Crișana

Astăzi, vremea va fi în general instabilă iar cerul va avea înnorări temporar accentuate. Se…

10 ore ago