Categorii: FotbalSport

AUDIO / CSC Dumbrăvița poate depăși impasul din ultimele etape. Macavei: „Sunt lucruri normale în parcursul unei echipe”

Divizionara secundă CSC Dumbrăvița speră să obțină cât mai multe puncte din ultimele meciuri rămase din sezonul de toamnă. Alb-verzii vor găzdui Gloria Buzău vineri, 24 noiembrie, de la ora 14.30, iar apoi vor juca pe terenul lui FC Argeș, joi, 30 noiembrie, de la ora 20.00. Ambele jocuri vor fi televizate.

Managerul secției de fotbal de la CSC Dumbrăvița, Florin Macavei, e de părere că echipa poate depăși situația mai grea din ultima perioadă. În precedentele trei etape, alb-verzii nu au găsit drumul spre gol și au obținut un singur punct, în urma remizei albe cu CSA Steaua:

Deși CSC Dumbrăvița a fost vreme de câteva etape în zona play-off, Florin Macavei e de părere că așteptările trebuie să fie în continuare realiste, iar prima grijă a timișenilor rămâne menținerea în Liga a II-a:

CSC Dumbrăvița s-a pregătit în formulă completă în ultima săptămână, după ce Andrei Toroc nu a fost reținut în lotul naționalei U17 a României. Alb-verzii vor disputa un amical cu prim-divizionara UTA, marți, de la ora 15.00, la Sânnicolau Mic.

Florin Macavei e unul dintre invitații finalului de săptămână în emisiunile Diviziei Sport Radio Timișoara. Fostul fundaș a împlinit, săptămâna trecută, 50 de ani, prilej cu care l-am provocat să-și rememoreze cariera de fotbalist, una începută promițător, dar afectată de două accidentări grave. „Am fost la un pas să mi se taie piciorul”, își amintește „Maca”.

Un interviu pe larg cu Florin Macavei veți putea asculta în ediția de mâine a Arenei Radio, emisiune difuzată în intervalul orar 11.00-13.00.

Articole asemănătoare

Vremea la început de săptămână

Astăzi, vremea va fi predominant frumoasă, dar răcoroasă, mai ales în cursul dimineții. Cerul va…

o oră ago

Start în finala Ligii I de fotbal în sală: United Galaţi – CFR Timişoara, 5-2

Cojocaru a deschis scorul, după 15 minute, iar la câteva secunde distanţă Araujo a făcut…

6 ore ago

„Bătrâna Doamnă” (destul de) cuminte, pe „Arcul de Triumf”. Dinamo învinge şi merge la baraj

Arădenii n-au făcut deloc un meci strălucit în Capitală şi după nici un sfert de…

6 ore ago

Mai e sau nu o noutate?! Naţionala de handbal masculin a ratat calificarea la Mondial

Tricolorii au reuşit să câştige prima manşă, pe 8 mai, la Baia Mare, la doar…

10 ore ago

CSM Oradea cedează primul meci al finalei cu U BT Cluj-Napoca

Primele două sferturi ale duelului din "BT Arena" au fost spectaculoase, cu un plus adus…

10 ore ago

I’Velo dă startul la pedalare cu 140 de biciclete în Timișoara

Conceptul de bike-sharing I’Velo a fost adus la Timisoara de Green Revolution, organizație care pune…

14 ore ago