Categorii: FotbalSport

AUDIO | Gură de oxigen pentru Bătrâna Doamnă, după victoria de la Mioveni

UTA a obţinut prima victorie pe teren străin în Superligă din septembrie încoace! A fost 2-0 la Mioveni, după un meci în care arădenii au tras din greu pentru cele trei puncte. Golurile succesului au venit în repriza a doua, de la Hoxallari şi Postolachi. Până atunci, gazdele avuseseră ocaziile mai mari.

Prima repriză a fost una controlată mai mult de gazde, care au avut câteva șanse de a marca, prin Antal, Buziuc şi Rusu, dar Iacob a fost la post, de fiecare dată când a fost cazul. Modestă în ofensivă, UTA a avut o singură oportunitate de a deschide scorul, după ceva mai bine de 30 de minute, dar şutul lui Anton de la 30 de metri a fost scos din vinclu de Sima.

Arădenii s-au regrupat însă la reluare şi, după ce au scăpat cu faţa curată la ocazia rarisimă a lui Buziuc – şut peste din doar şase metri! – au şi deschis scorul. Portarul celor de la Mioveni, Sima, a ieșit greșit pe o centrare din corner a lui Roger, iar Hoxhalarri a marcat cu o lovitură de cap, din colţul lung (63). Până spre final, Coşereanu a trecut pe lângă egalare, Abeid pe lângă golul doi, dar tot utiştii au fost cei care au marcat, în prelungiri, prin Postolachi, „servit” ideal de nou-intratul Stahl, reuşită validă din camera VAR după nu mai puţin de patru minute de „deliberări”.

UTA învinge cu 2-0, pentru prima dată de la succesul din 9 septembrie, de la Botoşani şi joacă vinerea viitoare, de la ora 20:00, acasă, cu FCU Craiova – ultimul joc din acest sezon de Superligă, după care, cel mai probabil, îşi va concentra atenţia asupra meciurilor de baraj.

La final, antrenorul oaspeţilor, Mircea Rednic, a tras concluziile succesului echipei sale:

Neînvins în campionat de la preluarea băncii tehnice, Rednic a vorbit şi despre susţinerea pe care Mioveniul a primit-o de la FC Argeş, vorbind chiar şi de o eventuală primă promisă retrogradatei, de către conduderea alb-violetă:

Sigur între buturi, din nou, portarul UTA-ei, Florin Iacob, a vorbit şi el despre victoria de astăzi, dar şi despre perspectiva barajului de menţinere în prima ligă:

Articole asemănătoare

Începe programul “Litoralul pentru toți”

Turiştii se pot caza în hotelurile de 2, 3 şi 4 stele din staţiunile de…

5 ore ago

Lectură în avanpremieră cu Gabriel Liiceanu la aniversarea UVT

Joi, de la ora 18.00, filosoful Gabriel Liiceanu va susține o conferință publică, al cărei…

5 ore ago

Accident în Parcul Industrial și Tehnologic din Timișoara

Potrivit Poliției Timiș, un bărbat de 51 de ani conducea un autoturism în incinta Parcului…

5 ore ago

Protest la Timișoara. Angajații mai multor primării au pichetat Prefectura

Reprezentanții Sindicatului Columna-SCOR spun că actualele lefuri nu reflectă efortul pe care salariații îl depun…

5 ore ago

Trafic închis pe strada Căpitan Ignat din Arad

Comisia de Sistematizare a Circulației a aprobat închiderea circulației pe strada Căpitan Ignat, din 21…

6 ore ago

Muzeul de Artă din Timișoara lansează “Bufetul Simţurilor@Galeria Arcada”

Muzeul Naţional de Artă Timişoara deschide “Bufetul Simţurilor@Galeria Arcada”, un proiect iniţiat în anul TM2023.…

6 ore ago