Categorii: FotbalSport

AUDIO / Ionuţ Popa: „UTA este mai pregătită şi mai motivată”

Reprezentantele judeţului Arad în liga secundă de fotbal, UTA Bătrâna Doamnă şi Şoimii Pâncota, au disputat un nou joc de verificare, după remiza, 1-1, de la jumătatea lunii. UTA s-a impus cu 4-1, calitatea pregătirii din aceasta iarnă fiind decisivă, aşa cum opinatehnicianul pâncotanilor, Ionuţ Popa, la finalul meciului.
Alb-roșii au condus la pauză cu 2-1, prin golurile marcate de Hlistei (min. 8) și Strătilă (min. 42). Pentru trupa din Podgorie, Dragalina a restabilit egalitatea în minutul 38. După pauză, UTA s-a distanțat, prin reușitele lui Murakami (min. 70) și Petre (min. 88).
Antrenorul UTA-ei, Roland Nagy, a precizat că este mulţumit de modul în care au răspuns elevii săi într-un meci de verificare, după cantonamentul de la Moneasa. De partea cealaltă, Ionuţ Popa nu s-a arătat interesat de scor, dar a scos în evidenţă, încă o dată, condiţiile de pregătire oferite de conducere.

Am întâlnit un adversar pe măsură, am avut un antrenament cu joc aşa cum îmi place să fie, fără accidentări. Ne bucurăm de rezutlat, dar suntem în perioada de acumulări. Încă vin zile grele, sperăm să fie şi vremea prielnică, pentru a schimba suprafaţa. Ne bucurăm de terenul de la Şega, dar pot apărea probleme la articulaţii. – Roland Nagy
Am avut o posesie mai prelungită, am avut şi ocazii, dar nu are nici un fel de importanţă. Important este că, în joc, s-a dovedit clar că UTA este mai pregătită şi mai motivată decât suntem noi la ora actuală. Cauzele se cunosc, nu mai vreau să le pomenesc. – Ionuţ Popa
UTA: Miron – Polgar, Botiș, Manea, Gligor – Stratilă, Chindriș, Jorza, Hlistei – Man, Curtuiuș. Au mai intrat Anca-Trip – Moza, Tănase, Lazăr, Burlă , Costin, Mbambi, Roman, Murakami, Rus, Petre și Miulescu.
Şoimii Pâncota: Cioară – Dan, Pascariu, Dubeștean, Siminic – Leucuța, Pavel, Fuchs, Pirtea – Dragalina, M. Ion. Au mai intrat Pașcalău – Al. Mihai, Farcaș, Suciu și Gâlcă.
Cele două formaţii au programate meciuri de verificare şi sâmbătă. UTA joacă tot la Şega, cu echipa de ligă a patra Crişul Sântandrei, de la ora 13:00. Pâncota a stabilit un amical cu Ripensia, la Timişoara, la ora 11:00, dar liderul din D Timiş doreşte să mute partida la Racoviţa. Surse apropiate clubului din Podgorie afirmă că jucătorii sunt nemulţumiţi din cauza restanţelor financiare şi nu doresc să facă deplasarea la meciul cu Ripensia.
Sursă foto: sportarad.ro

Articole asemănătoare

Anca Todoni, favorită numărul 4 la un turneu din Germania

Jucătoarea timișoreană de tenis Anca Todoni evoluează în această săptămână la turneul de la Troisdorf.…

5 ore ago

Chivu pleacă de la Inter, dar are alte două oferte din Italia

Reșițeanul Cristian Chivu a anunţat că se desparte de clubul de fotbal Inter Milano, la…

5 ore ago

Principalul drum spre cetățile dacice a intrat în modernizare

Constructorii au început modernizarea Drumului Judeţean 705A pe sectorul Orăștie – Costești. Drumul este important…

6 ore ago

Poligon de pregătire pentru pompierii militari și voluntari, la Timișoara

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat al județului Timiș a lansat un proiect transfrontalier în…

7 ore ago

Vremea în Banat și Crișana

Astăzi, vremea va fi în general instabilă iar cerul va avea înnorări temporar accentuate. Se…

8 ore ago