Categorii: HandbalSport

Audio / Iulian Halcă: „Să scoatem trei victorii din ce a mai rămas”

CH Poli joacă mâine primul meci din returul sezonului regular al Ligii Naţionale de handbal masculin şi speră să treacă de seria ultimelor trei partide, când a fost învinsă la un gol diferenţă. Interul formaţiei timişorene, Iulian Halcă, este încrezător că el şi coelgii săi pot obţine un rezultat bun pe terenul formaţiei CSM Bucureşti, la partida programată mâine, la ora 17:15. Halcă speră la trei victorii în cele cinci jocuri rămase de disputat până la finalul anului.

Simt că suntem mai puternici, mai legaţi, au venit să străini mai altfel acum, suntem parcă mai buni în apărarea, merge şi jocul de atac. Ne aşteptăm să facem nişte meciuri bune şi să scoatem trei victorii din ce a mai rămas, din cele cinci mecruri. Trecem peste cele trei înfrângeri la un gol aşa cum trece orice sportiv, încerci să nu te gândeşti, deşi e foarte, foarte greu. Nu ai ce face, vine următorul meci.

Noi ne-am pregătit, dar fără meciuri. Poate se simte puţină încărcare, o să vedem cum ne descurcăm la meci. CSM Bucureşti este pe val, sperăm să fie puţin obosiţi, oricum noi am făcut meciuri bune contra lor. Sperăm să ne facem jocul şi să obţinem un punct sau chiar puncte, a explicat Halcă.

Halcă aşteaptă finalul anului şi pentru a-şi rezolva problemele de ordin medical. După ultimul meci din 2015, interul va suferi o intervenţie chirurgicală în urma căreia va urma recuperarea timp de o lună.

Trebuie să fac o artroscopie, nu cred că este aşa de grav. Altădată parcă simţeam altfel durerile de la genunchi. Trebuie curăţat puţin meniscul. Încerc să îmi fac treaba cât de bine pot. Am un program special dimineaţa, iar după-amiază mă antrenez colectiv.

La conferinţa de presă premergătoare jocului din capitală, Iulian Halcă a vorbit şi despre problemele financiare. Handbaliştii timişoreni au promisiunea că vor primi o parte din bani, odată cu trecerea echipei în noua structură (SCM), dar pentru restanţe este aşteptă decizia Curţii de Conturi.

Ni s-au făcut nişte promisiuni, zic eu, destul de ok. Ne vor vira bani pentru o lună şi jumătate, aşa ni s-a promis. Pentru restanţe aşteptăm decizia Curţii de Conturi, a concluzionat Iulian Halcă.

Sursă foto

Articole asemănătoare

Noi informații în cazul tinerei atacate de câini pe pista de biciclete de la Uivar

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Timiș, Aurelia Piperea, primăriei Uivar i s-a recomandat să…

6 ore ago

Negocierile pentru majoritatea din CL Arad, nu mai devreme de luna octombrie

Noua majoritate necesară pentru Consiliul Local Arad pentru legislatura 2024 – 2028 nu va fi…

6 ore ago

Călin Dobra acuză echipa demisionară din Primăria Lugoj că încearcă să blocheze administrația

Călin Dobra acuză echipa demisionară că vrea să blocheze administrația municipiului. Declarația vine după ce…

6 ore ago

Investițiile străine în Timișoara, avantaj pentru mediul de afaceri, social și academic

Prezența actorilor economici străini în vestul țării este un avantaj atât pentru cei care lucrează…

7 ore ago

„Ștefan cel Mare”, capăt de linie pentru CSC Ghiroda

La fel cum s-a întâmplat în „dubla” cu FC Bihor, și de această dată au…

7 ore ago

Bărbat agresiv, încătuşat de poliţiştii locali din Timișoara și lăsat liber de procurori

Un individ care a bătut un polițist local în centrul Timișoarei a fost lăsat în…

7 ore ago