Categorii: BaschetSport

AUDIO / Oradea se impune dramatic; Timișoara cedează acasă…

CSM CSU Oradea a învins-o dramatic pe CSU Sibiu, cu scorul de 81-80, aseară, într-un meci din Grupa 1-10 a Ligii Naţionale de baschet masculin.

Foto: Facebook / CSM Oradea

Oaspeții au început mai bine meciul din Arena ”Antonio Alexe”, au condus cu 24-17 la capătul primului sfert și cu 43-35 la pauza mare. Cursa de urmărire a bihorenilor a dat roade abia în ultimul sfert al întâlnirii. Victoria orădenilor a fost obținută cu o aruncare de două puncte în penultima secundă lituanianul Donatas Tarolis. S-au remarcat de la orădeni Erick Bernard Neal, cu 20 puncte, 6 recuperări, 7 pase decisive, Donatas Tarolis, 18 p, 9 rec, Mark Anthony Ogden Jr, cu 14 p, 3 rec, Nikola Markovic, 10 p, 9 rec. Antrenorul învingătorilor, Cristian Achim, recunoaște superioritatea adversarilor, dar remarcă și faptul că elevii lui au crezut până în ultima clipă că pot câștiga:

O victorie mai puțin așteptată a reuşit SCM ”U” Craiova, 85-72 la sala ”Constantin Jude” cu SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara. Trupa din Oltenia a câștigat primele trei sferturi ale partidei; ”leii din Banat” au fost neinsirați cu precădere în sferturile al doilea și al treilea, când au marcat foarte puțin 14 și respectiv 10 puncte. În clasamentul marcatorilor diferența a reflectat situația din teren, Igor Kesar a pus 15 puncte, în vreme ce la craioveni Topias Sakari Palmi a înscris aproape de două ori mai mult, 29 de puncte. Antrenorul timișorenilor, Dragan Petricevic, a fost nemulțumit de prestația jucătorilor, în teren:

În aceeași grupă superioară a campionatului intern de baschet masculin, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a trecut fără emoţii de CSO Voluntari, cu 74-66.

 

În Liga Națională de baschet feminin, vicecampioana FCC Baschet UAV Arad a câştigat în deplasare, cu Hoya KSE Târgu Secuiesc, scor 82-72. Brankica Hadzovic a fost cea mai bună de la arădence, cu 27 puncte, 6 pase decisive.

Articole asemănătoare

WTA Roma | Eliminare pentru Ana Bogdan, calificare pentru Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian

Calificată în turul al doilea după un meci reușit în fața canadiencei Leylah Fernandez, Ana Bogdan…

o oră ago

AUDIO | Cade cortina peste Liga a doua. Corvinul, ultimul joc înaintea finalei de Cupă

De la ora 11:00 se vor juca cele șase meciuri din play-out, din etapa a…

2 ore ago

Pieton lovit mortal de mașină după ce a traversat pe roșu în Timișoara

Accidentul s-a produs, în această dimineață, pe strada Andrei Șaguna din Timișoara. „Un bărbat de…

2 ore ago

Campanie de ridicare a deșurilor voluminoase la Hunedoara

Până în data de 14 mai, hunedorenii pot depozita deșeurile voluminoase lângă punctele de colectare…

5 ore ago

Vremea în Banat și Crișana

Astăzi, temperaturile vor fi apropiate de cele normale în această perioadă. Cerul va fi variabil,…

6 ore ago

Forum internațional de afaceri cu sute de participanți la Timișoara

Firme din România, Turcia, Germania, Italia, Polonia, Serbia, Bosnia și Herțegovina, discută astăzi și mâine,…

16 ore ago