Categorii: FotbalSport

AUDIO / Repetiție pentru noul sezon încheiată nedecis: ASU Politehnica – Ripensia 2-2

Divizionarele secunde ale Timișoarei, ASU Politehnica și Ripensia, au încheiat la egalitate, scor 2-2, amicalul disputat astăzi, pe arena „Știința”. Alb-violeții au condus de două ori, dar roș-galbenii – cu multe noutăți în lot – au reușit să revină de fiecare dată pe tabelă.

Scorul a fost deschis în minutul 11, atunci când Munteanu a centrat de pe dreapta, iar Alin Manea l-a învins pe Dobre cu un șut fără preluare, din apropierea punctului cu var. Ripensia a egalat în minutul 56, atunci când Andrei Macrițchii a înscris cu un șut în forță, de la 20 de metri lateral dreapta, în colțul lung al porții lui Murariu. Alb-violeții au condus din nou, prin golul din minutul 70 al lui Mircea Axente, excelent servit în adâncime de Codrea. Tabela a fost închisă în minutul 89, atunci când juniorul Ion Vasluian a înscris cu capul, din centrarea de pe stânga a lui Gladun.

ASU Politehnica (antrenor Octavian Benga): Borbei – Sofran, Mera, Scutaru, S. Popovici – Coadă, D. Codrea – Munteanu, Ignea, Manea – Axente. Au mai intrat Murariu – Jurj, B. Vasile, Pamfile, Trip, D. Andrei, Lolea
Ripensia (antrenor Cosmin Petruescu): Dobre – A. Macrițchii, Țieranu, Neacșu, Gladun – T. Călin, V. Macrițchii, Neagu – Urvanțev, Popovici, Sîrbu. Au mai intrat: Păduraru – Burdeț, Tenlep, Fridrich, Stoi, M. Ene, Tudorache, Vasluian, Golda, Sokovic

În continuare, puteți asculta concluziile celor doi tehnicieni, în ordine Octavian Benga și Cosmin Petruescu:

Au fost noutăți în loturile ambelor echipe. La ASU Politehnica a debutat Claudiu Pamfile, fundaș stânga sosit de la Minaur Baia Mare și care a și semnat astăzi pe un sezon cu alb-violeții. La echipă mai sunt așteptați și săptămâna viitoare câțiva jucători cu cotă, fiind posibilă chiar revenirea unui fotbalist care a evoluat în trecut pe „Știința”!

La Ripensia, în primul 11 și-a făcut loc fundașul Alexandru Neacșu (ex-Foresta Suceava). Au mai intrat apoi fundașul central camerunez Loic Tenlep (CSM Lugoj), fundașul lateral Harald Fridrich (ex-ACS Carani) și mijlocașul central Mihai Ene (Astra II). Antrenorul Cosmin Petruescu a vorbit despre fiecare în parte:

Articole asemănătoare

Oradea pierde acasă; Clujul tot mai aproape de titlu

Acest rezultat face ca Clujul să se apropie de un nou titlu de campioană. Trupa…

4 ore ago

Începe programul “Litoralul pentru toți”

Turiştii se pot caza în hotelurile de 2, 3 şi 4 stele din staţiunile de…

9 ore ago

Lectură în avanpremieră cu Gabriel Liiceanu la aniversarea UVT

Joi, de la ora 18.00, filosoful Gabriel Liiceanu va susține o conferință publică, al cărei…

9 ore ago

Accident în Parcul Industrial și Tehnologic din Timișoara

Potrivit Poliției Timiș, un bărbat de 51 de ani conducea un autoturism în incinta Parcului…

10 ore ago

Protest la Timișoara. Angajații mai multor primării au pichetat Prefectura

Reprezentanții Sindicatului Columna-SCOR spun că actualele lefuri nu reflectă efortul pe care salariații îl depun…

10 ore ago

Trafic închis pe strada Căpitan Ignat din Arad

Comisia de Sistematizare a Circulației a aprobat închiderea circulației pe strada Căpitan Ignat, din 21…

10 ore ago