Categorii: FotbalSport

AUDIO: Robert Elek, prezentat oficial la ACS Poli. „M-a convins cu un simplu telefon”

Preconizat încă de săptămâna trecută, transferul atacantului Robert Elek (foto, dreapta) la ACS Poli Timişoara a fost oficializat astăzi. Liderul seriei vestice din liga a doua de fotbal a intrat la timp pe fir şi l-a întors din drum pe fostul căpitan al formaţiei Unirea Tărlungeni, care a fost iniţial contactat de oficialii de la Metalul Reşiţa. Atacantul în vârstă de 27 ani a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani şi jumătate cu trupa condusă de Dan Alexa.

Interesul unei echipe care se luptă la promovare, ca Metalul Reşiţa, nu a contat pentru Robert Elek. Atacantul a precizat, astăzi, la întâlnirea cu mass-media din Timişoara, că antrenorul Dan Alexa l-a convins după un singur apel telefonic să vină pe Bega, pentru a ajuta la promovarea pe prima scenă fotbalistică. Ascultaţi-l pe Robert Elek.

M-a convins cu un simplu telefon. Una e să vii să joci la Timişoara, un oraş foarte mare care nu are ce căuta în liga a doua, şi una e să mergi să joci la Reşiţa. Tot respectul pentru oamenii de acolo, pentru ceea ce fac, dar nu am stat pe gânduri, am venit imediat aici. – Robert Elek

Tehnicianul timişorenilor, Dan Alexa, a precizat că Robert Elek este tipul de jucător de care echipa avea nevoie şi speră ca acesta să se integreze cât mai rapid. Alexa vorbeşte despre cea mai recentă achiziţie în fişierul de mai jos.

Este un jucător care mie mi-a plăcut foarte mult când l-am văzut la Timişoara, contra noastră. Este un jucător cu experienţă, un jucător care, cu siguranţă, ne va ajuta foarte mult.  Este un atacant de careu puternic, de care, eu cred, că echipa avea nevoie. Îmi doresc ca el să se acomodeze şi să ne ajute să promovăm în prima ligă. Are tot sprijinul meu, este jucătorul pe care eu l-am dorit şi sper să se acomodeze cât mai rapid. – Dan Alexa

Jucătorii lui ACS Poli au avut  două zile libere, urmând să revină la antrenamente, mâine. Timişorenii nu evoluează la finalul săptămânii, în etapa a 17-a, da vor juca sâmbătă două partide amicale, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”: la ora 11:00, contra echipei UTA Bătrâna Doamnă (Liga III), respectiv de la ora 15:00, împotriva formației Vulturii Lugoj (Liga III).

Sursă foto: acspoli.ro

Articole asemănătoare

AUDIO / CSC Ghiroda merge tot pe mâna lui Sorin Bălu

Afirmația vine de la directorul clubului timișean din liga a III-a de fotbal, Marius Poclid.…

21 de minute ago

Vreme frumoasă în Banat și Crișana

Astăzi, vremea va fi în general frumoasă, cu valori termice apropiate de normalul termic al…

5 ore ago

Proiect pentru panouri fotovoltaice la Centrul de Zi pentru Copii din Lugoj

Centrul de Zi de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilități din Lugoj va fi dotat cu…

14 ore ago

Animație la Centrul de Transfuzii Sanguine din Timișoara de Ziua Donatorului

Cei 120 de donatori necesari zilnic la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara au…

14 ore ago

Haos în administrația din Lugoj după anunțul demisiilor în serie

Liberalii au decis să plece din funcțiile executive și să-i lase pe social-democrați, care au…

14 ore ago

Doi muncitori care lucrau la reparaţiile Gării de Nord Timişoara, acroşaţi de tren

Doi muncitori care se aflau pe o scară cu nacelă, în timp ce efectuau lucrări…

17 ore ago