Categorii: HandbalSport

AUDIO / SCM Poli schimbă toți portarii; a fost bilanț și la fete și la juniori

În ultima zi a sezonului 2017-2018, staff-ul tehnic al echipei de handbal masculin SCM Politehnica Timișoara a oficializat plecările și sosirile din lotul alb-violet. Sunt anunțate veniri cu greutate, pentru un obiectiv superior în anul ce vine.

Pentru postul de portar au semnat trei băieți: sârbul Miroslav Kocic (37 ani), care vine de la echipa franceză Saranne, Ludovic Varo (36 ani), care a câștigat Cupa Challenge cu Potaissa Turda și timișoreanul Cristian Tcaciuc (29 ani) revenit de la CSU Suceava. Transferul vedetă al violeților este readucerea în orașul natal a lui Marius Sadoveac (33 ani), după un deceniu. Sadoveac vine de la formația franceză Tremblay în ciuda faptului că a mai avut câteva oferte consistente din Hexagon. Postul de inter stânga este întărit cu Milos Dragas (28 ani), cunoscut publicului din România după evoluțiile la HC Odorhei și Minaur Baia Mare. Pe postul de pivot este adus croatul Antonio Pribanic (30 ani), cu un trecut la Pick Szeged, la echipe din Polonia și ultima dată în campionatul maghiar. Antrenorul Pero Milosevic a vorbit despre configurația noului lot al bănățenilor:

Azi a fost ultimul antrenament pentru portarii Zlatko Daskaloski, Adam Savic și Răzvan Vâlceanu, interii Krsto Milosevic și Ionuț Uruianu, extrema dreapta Marko Lasica, pivotul Didi Hrimiuc.

Cu prilejul aceleiași reuniuni de presă, au vorbit tehnicienii celorlalte echipe ce aparțin de SCM. Fetele, întoarse recent de la turneul de baraj de la Cisnădie, așteaptă câteva decizii favorabile pentru a mai continua să spere că la anul sau peste doi ani va veni și momentul lor de bucurie în Liga Națională. Antrenorul Lucian Ghiulai își dorește o mai mare stabilitate:

La capitolul juniori, SCM Politehnica a fost una dintre surprizele sezonului, ajungând să fie la distanță de o singură victorie de o medalie națională. Juniorii III pregătiți de Atilla Horvath au fost poate prea încărcați emoțional și au ratat bronzul; tehnicianul timișorean vrea ca activitatea juvenilă să se extindă dincolo de limitele orașului:

Articole asemănătoare

Începe programul “Litoralul pentru toți”

Turiştii se pot caza în hotelurile de 2, 3 şi 4 stele din staţiunile de…

12 minute ago

Lectură în avanpremieră cu Gabriel Liiceanu la aniversarea UVT

Joi, de la ora 18.00, filosoful Gabriel Liiceanu va susține o conferință publică, al cărei…

15 minute ago

Accident în Parcul Industrial și Tehnologic din Timișoara

Potrivit Poliției Timiș, un bărbat de 51 de ani conducea un autoturism în incinta Parcului…

26 de minute ago

Protest la Timișoara. Angajații mai multor primării au pichetat Prefectura

Reprezentanții Sindicatului Columna-SCOR spun că actualele lefuri nu reflectă efortul pe care salariații îl depun…

34 de minute ago

Trafic închis pe strada Căpitan Ignat din Arad

Comisia de Sistematizare a Circulației a aprobat închiderea circulației pe strada Căpitan Ignat, din 21…

o oră ago

Muzeul de Artă din Timișoara lansează “Bufetul Simţurilor@Galeria Arcada”

Muzeul Naţional de Artă Timişoara deschide “Bufetul Simţurilor@Galeria Arcada”, un proiect iniţiat în anul TM2023.…

o oră ago