Categorii: FotbalSport

AUDIO | Toate cele trei „vestice” din Liga a doua joacă acasă în runda a opta

În liga secundă, etapa a opta începe azi cu duelul dintre Ceahlăul şi Unirea Dej, de la ora 18.00. Două dintre cele trei vestice vor juca mâine, la ora obişnuită, 11:00, ambele pe teren propriu, cu aspecte în direct la Radio Timișoara. CSM Reşiţa înfruntă Viitorul Pandurii Tg. Jiu, iar CSC Dumbrăviţa primeşte vizita celor de la Metaloglobus. Cealaltă formaţie din vestul ţării, Corvinul Hunedoara, va juca, tot acasă, dar luni, de la ora 16, împotriva celor de la CS Mioveni.

Revenind la jocurile de mâine, alb-verzii lui Cosmin Stan se întorc pe arena „Ștefan Dobay”, după mai bine de o lună și jumătate. Timișenii și-au disputat ultimele meciuri de pe teren propriu, în „vecini”, la Ghiroda, acolo unde nu au pierdut. A fost 1-1 cu Viitorul Pandurii și 6-1 cu CS Tunari. Tehnicianul Dumbrăviței vorbește despre revenirea pe arena proprie:

Tehnicianul bănățenilor a analizat și adversarul din jocul de mâine, formație din subsolul clasamentului, pregătită de fostul jucător al Politehnicii Timișoara, Ianis Zicu, cel care a preluat, recent, banca tehnică a grupării bucureștene:

Cosmin Stan a discutat și despre situația medicală a lotului său, în condițiile în care nu se va baza, în continuare, pe trei jucători:

Și CSM Reșița joacă tot pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu – echipă care a administrat, runda precedentă, primul eșec stagional Corvinului Hunedoara, după 2-1 în Gorj. Antrenorul cărășenilor, Flavius Stoican, știe bine echipa din Târgu Jiu, pe care a antrenat-o în urmă cu două sezoane și jumătate.

„Avem puterea să câștigăm și această partidă de sâmbătă, chiar dacă întâlnim un adversar care în etapa trecută a bătut pe Corvinul Hunedoara, o echipă care a fost neînvinsă la momentul respectiv. Deci, una peste alta, va fi o partidă dificilă, dar am încredere că putem să ne bucurăm după acest joc„, a spus Flavius Stoican, conform Caraș Online.

Velcotă și Răuță sunt incerți, în vreme ce arădeanul Ciprian Rus este suspendat după cartonașul roșu primit în finalul victoriei cu Concordia Chiajna.

 

Articole asemănătoare

CSC Dumbrăvița readuce un jucător de bază din sezoanele trecute

Mijlocașul Luca Bodri revine în tricoul alb-verde după un an. În precedentul sezon, a evoluat…

3 ore ago

Contracte prelungite la SCM Timișoara

Staff-ul administrativ al SCM Timișoara pentru sezonul 2024/2025 a fost definitivat. Sergiu Pașca va continua…

5 ore ago

Fanii Corvinului pot achiziționa, de azi, bilete la Supercupa României

Campioana României, FCSB, și câștigătoarea Cupei României, Corvinul Hunedoara, vor lupta pentru trofeu joi, 4…

6 ore ago

Vremea în vestul țării

Astăzi, vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza…

10 ore ago

Calcule pentru viitoarele majorități din CL Timișoara și CJ Timiș

PSD și PNL ar putea forma o majoritate în Consiliul Local Timișoara cu Alianța Timișoara…

17 ore ago

Planuri pentru o parcare nouă, autogară și gară la Aeroportul din Timișoara

Valoarea investiției este de 2,5 milioane de euro, bani pe care conducerea aerogării speră să-i…

17 ore ago