Categorii: FotbalSport

AUDIO | UTA, două antrenamente, la o zi după reunire. 80 la sută din lot, stabilit până sâmbătă!

 Prima zi de după reunirea UTA-ei a avut deja două antrenamente. Jucătorii reținuți în urma trialurilor de săptămâna trecută trebuie să joace la un nivel superior Ligii a treia, unde au mai evoluat unii dintre ei, a spus actualul antrenor principal al arădenilor, Mircea Rednic. Tehnicianul „Bătrânei Doamne” a vorbit, pe larg, şi despre situaţia numeroaselor plecări, precum şi despre completarea lotului în această săptămână.

sursa foto: facebook.com/UTA Arad

Tehnicianul a adăugat că trierea va continua, iar cei ce nu vor fi opriți în lotul grupării arădene vor fi monitorizați în continuare și oferiți sub formă de împrumut la alte cluburi interesate.

Dincolo de acest lucru, Rednic a vorbit despre „revoluţia” din această vară, nu mai puţin de 15 jucători părăsind prim-divizionara:

Cei care au plecat nu au acceptat politica clubului, care mi se pare una serioasă, ținând cont de ce s-a întâmplat în ultimii ani aici. Rezultatele nu au fost pe măsura banilor cheltuiți, al bugetului pe care l-a avut UTA și eu am acceptat situația asta. La cum se percepeau cei care au plecat sau la ce impresii aveau despre ei era clar că ei nu aveau cum să coboare la salariile noastre. Mi-e ciudă că întotdeauna ăsta e norocul meu, pe unde merg se reduce bugetul, dar am mare încredere și vorbesc și din experiența mea că putem găsi jucători care să se încadreze în politica clubului” – Mircea Rednic.

Cu toate acestea, până la mijlocul săptămânii vor mai fi anunțate câteva transferuri, iar până sâmbătă, Mircea Rednic speră să aibă la dispoziție 80 la sută din lotul dorit.

De duminica viitoare e programat un stagiu de pregătire pe plan local. Rednic a spus că el ales să nu-și ducă echipa în cantonament în Slovenia sau Austria pentru că nu a dorit să petreacă prea mult pe drumuri în scurtul timp rămas până la startul sezonului.

Corvinul Hunedoara și CFR Cluj sunt partenerele primelor amicale, din 1 și 4 iulie. Pentru data de 8 iulie se caută încă un adversar.

Articole asemănătoare

“Controlează Obezitatea”, campanie de conștientizare la Timișoara

1% din populația județuliui Timiș este supraponderală sau obeză iar cifrele, sunt subraportate, anunță Direcția…

4 ore ago

Handbaliștii juniori 3 de la SCM Politehnica Timișoara, foarte aproape de o medalie | VIDEO

Handbaliștii juniori 3 de la SCM Politehnica Timișoara au încheiat cu o victorie faza grupelor…

6 ore ago

Infuzie de tinerețe pentru Corvinul Hunedoara. Tocmai din Nigeria

Corvinul a anunţat astăzi transferul a patru fotbalişti nigerieni de perspectivă: Goodnews Ibuchi Chukwu (mijlocaș…

7 ore ago

Turneul internațional de fotbal, pentru old boys, la Arad

Old Boys UTA organizează la finalul acestei săptămâni un turneu internațional de fotbal. Jocurile vor…

9 ore ago

Amenzi de aproape 5 milioane de lei pentru munca la negru firmelor de ridesharing

Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș a aplicat aproape 2.550 de sancțiuni doar pentru munca la…

10 ore ago