Categorii: BaschetSport

AUDIO / Victorii vestice în etapa de baschet!

Ambele echipe vestice, din Liga Națională de baschet masculin, au obținut victorii clare în etapa a 4-a desfășurată în finalul de săptămână. Atât Timișoara cât și Oradea s-au impus la câte 15 puncte diferență.

SCM OHMA Timişoara a depășit CS Municipal Focşani cu 85-70, într-un meci în care diferența s-a făcut mai ales în sferturile de mijloc ale întâlnirii. După un 19-22 în primele 10 minute echilibrate, ”leii din Banat” au preluat inițiativa și au avut 40-32 la pauza mare și 64-49 în min 30. Principalii marcatori ai învingătorilor au fost Nikola Gajic cu 18 puncte și Ivan Lilov cu 18 puncte. La timișoreni a debutat și nou venitul Vlahovic, achiziționat la mijlocul săptămânii. Pentru antrenorul Dragan Petricevic a fost un meci cu momente mai puțin reușite dar și inspirate, practic ”nimic memorabil”:

Într-un alt meci, vicecampioana CSM CSU Oradea a dispus de BC CSU Sibiu cu 81-66. În acest caz, bihorenii și-au asigurat victoria în prima jumătate a partidei, când scorul a arătat 45-33. Dovis Bickauskis, 19 p, 6 rec, 3 pase decisive, Stephen Jeffrey Carino Holt, 16 p, 4 rec, 4 pd, şi Nikola Markovic, 16 p, 3 rec, au fost decisivi pentru victoria orădenilor. Sibienii au cel mai slab debut de sezon din ultimii ani, cu patru înfrângeri consecutive.

FC Argeş este prima echipă care a obţinut patru victorii în Liga Naţională de baschet masculin, 74-70, aseară, în deplasare cu nou-promovata CS Municipal Ploieşti. Mladen Jeremic, 18 puncte, 4 recuperări, şi Goran Gajovic, 16 p, 6 rec, au condus echipa din Trivale la victorie.

Articole asemănătoare

Vreme ploioasă la început de săptămână

Astăzi, vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate mai…

2 ore ago

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru a UVT, pe scena Festivalului Internațional „Timișoara Muzicală”

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru a Universității de Vest din Timișoara va susține un…

12 ore ago

Anca Todoni va întâlni o favorită la Roland Garros

Jucătoarea timișoreană Anca Todoni va juca în premieră la un turneu de Mare Șlem, la…

14 ore ago

Iepurii gigantici ai unui crescător din Banat ajung în Anglia

Patru iepuri gigantici au ajuns în Marea Britanie. Este vorba despre o primă comandă plasată…

14 ore ago

Centru pentru persoane cu dizabilități la Lugoj. Proiectul costă 1 milion de euro

Proiectul are ca scop construirea unui așezământ, care va fi dotat cu toate facilitățile. Centrul…

14 ore ago

Timișoreanul Vlad Dragomir a câștigat Cupa Ciprului

Românii Vlad Dragomir (25 de ani) și Adrian Rus (28 de ani) au cucerit Cupa Ciprului cu Pafos. În finală, Pafos a învins…

15 ore ago