Categorii: FotbalSport

AUDIO / Visul continuă pentru FC Bihor! În fața a 3.000 de spectatori, Oradea a răpus Bistrița

În derby-ul primelor clasate din play-off-ul Seriei a 10-a din Liga a III-a, FC Bihor a reușit o victorie extrem de importantă, 2-1, în fața principalei contracandidate la șefia clasamentului, Gloria Bistrița. Aproximativ 3.300 de spectatori au populat tribunele stadionului „Iuliu Bodola”.

Bihorenii au deschis scorul în minutul 4, prin Loren Ioviță, dintr-un penalty obținut de Marius Hosu. Trei minute mai târziu, centralul a indicat din nou punctul cu var însă în celălalt careu, dar Antoniu Manolache, fostul jucător de la ACS Poli și CSM Reșița, a ratat penalty-ul. Orădenii au marcat pentru 2-0 în minutul 77, după o cursă solitară a căpitanului Ionuț Ban, încheiată cu o centrare în fața porții pentru Andrei Gheorghiță, care a înscris cu capul. Unicul gol al oaspeților a fost marcat în minutul 88, de ex-utistul Marius Curtuiuș.

Cu trei etape înainte de final, FC Bihor are șase puncte avans în fruntea clasamentului și este favorită să câștige seria.

Căpitanul orădenilor, Ionuț Ban, admite că el și colegii săi nu își imaginau un asemenea parcurs la începutul sezonului:

Antrenorul Florin Farcaș subliniază din nou că Bihorul nu e încă 100% pregătit să se lupte de pe poziții egale cu cluburi care și-au propus de la startul sezonului promovare, dar speră ca elevii săi să continue seria surprizelor plăcute:

În celălalt meci al rundei intermediare, cea de-a două formație a județului Bihor, Lotus Băile Felix, a pierdut acasă, 0-1 cu CSM Satu Mare, printr-un gol încasat în prelungiri.

Etapa viitoare e derby județean pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea. FC Bihor – Lotus Băile Felix se joacă sâmbătă, de la ora 18.00.

Articole asemănătoare

Vreme ploioasă la început de săptămână

Astăzi, vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate mai…

2 ore ago

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru a UVT, pe scena Festivalului Internațional „Timișoara Muzicală”

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru a Universității de Vest din Timișoara va susține un…

12 ore ago

Anca Todoni va întâlni o favorită la Roland Garros

Jucătoarea timișoreană Anca Todoni va juca în premieră la un turneu de Mare Șlem, la…

14 ore ago

Iepurii gigantici ai unui crescător din Banat ajung în Anglia

Patru iepuri gigantici au ajuns în Marea Britanie. Este vorba despre o primă comandă plasată…

14 ore ago

Centru pentru persoane cu dizabilități la Lugoj. Proiectul costă 1 milion de euro

Proiectul are ca scop construirea unui așezământ, care va fi dotat cu toate facilitățile. Centrul…

14 ore ago

Timișoreanul Vlad Dragomir a câștigat Cupa Ciprului

Românii Vlad Dragomir (25 de ani) și Adrian Rus (28 de ani) au cucerit Cupa Ciprului cu Pafos. În finală, Pafos a învins…

15 ore ago