Categorii: SportTenis

Bihoreanca Irina Bara și-a aflat adversarele de la Winners Cup Cluj-Napoca

Bihoreanca Irina Bara a aflat cu cine se va înfrunta, în grupa A, a turneului Winners Cup, primul turneu de tenis care are loc în România, după ridicarea restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Competiția va avea loc, în acest final de săptămână, la Cluj-Napoca. 

Conform tragerii la sorţi, efectuate de Horia Tecău, din Grupa A fac parte Gabriela Ruse, Irina Bara şi Georgia Crăciun, iar în Grupa B evoluează Irina Begu, Jaqueline Cristian şi Miriam Bulgaru. Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în semifinalele competiţiei.

„Mi se par echilibrate grupele, vor fi meciuri interesante, abia aştept să le urmăresc. Cred că toţi iubitorii de tenis abia aşteaptă să le urmărească pe unele dintre cele mai bune jucătoare de tenis din România în acest moment. Câştigătoarea acestui turneu va juca într-un meci demonstrativ împreună cu mine, cu Marius Copil şi Simona Halep. Vom face un meci de dublu mixt. E minunat că vom fi aici împreună şi că vom avea ocazia de a juca după o perioadă lungă de pauză. Poate fi un început de campanie de pregătire pentru Jocurile Olimpice de anul viitor”, a declarat Tecău după tragerea la sorţi transmisă pe pagina de Facebook a Sports Festival.

Turneul feminin dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari se va desfăşura pe zgură la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, respectându-se măsurile autorităţilor care reglementează desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus. Accesul publicului va fi interzis. Sistemul de joc aplicat va fi Round Robin, fiecare jucătoare va juca împotriva fiecărei jucătoare, în 2 grupe de câte 3. Componenţa grupelor va fi decisă joi prin tragere la sorţi.

Meciul demonstrativ de dublu mixt în care vor evolua câştigătoarea turneului, Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil este programat la 5 iulie de la ora 16:30. Partidele vor fi transmise, în direct, de Digisport.

Articole asemănătoare

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru a UVT, pe scena Festivalului Internațional „Timișoara Muzicală”

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru a Universității de Vest din Timișoara va susține un…

8 ore ago

Anca Todoni va întâlni o favorită la Roland Garros

Jucătoarea timișoreană Anca Todoni va juca în premieră la un turneu de Mare Șlem, la…

9 ore ago

Iepurii gigantici ai unui crescător din Banat ajung în Anglia

Patru iepuri gigantici au ajuns în Marea Britanie. Este vorba despre o primă comandă plasată…

10 ore ago

Centru pentru persoane cu dizabilități la Lugoj. Proiectul costă 1 milion de euro

Proiectul are ca scop construirea unui așezământ, care va fi dotat cu toate facilitățile. Centrul…

10 ore ago

Timișoreanul Vlad Dragomir a câștigat Cupa Ciprului

Românii Vlad Dragomir (25 de ani) și Adrian Rus (28 de ani) au cucerit Cupa Ciprului cu Pafos. În finală, Pafos a învins…

11 ore ago

Florentina Iușco, personal best și calificare la Campionatul European

Rezultat excelent pentru atleta Florentina Iușco de la CSM Deva, la a 69-a ediție a…

15 ore ago