Categorii: FotbalSport

Corvinul şi-a lansat magazin oficial şi şi-a prezentat un nou echipament

Corvinul Hunedoara este unul dintre puţinele cluburi din România care are, de ieri, şi un magazin oficial, în care fanii pot găsi o varietate largă de materiale promoţionale cu însemnele şi în culorile clubului. Inaugurarea lui a avut loc în prezenţa lotului actual, al staff-ului tehnic şi administrativ, precum şi a mai multor figuri importante din istoria grupării alb-albastre.

De atlfel, unul dintre punctele centrale ale evenimentului a fost prezenţa lui Romulus Gabor, cel care a adus, în premieră, după mulţi ani, Balonul de Aur şi Gheata de Bronz, primite în urma prestaţiei sale în tricoul Naţionalei, la Campionatul Mondial de Tineret, din 1981, în Australia. Fanii s-au putut fotografia alături de fostul mare jucător al Corvinului şi de cele două trofee, având posibilitatea de a-şi comanda şi replici ale acestora, din magazinul oficial.

În plus, la o zi distanţă de la victoria din campionat cu Chindia Târgovişte, clubul a prezentat şi un nou rând de echipament, pe care Alexandru Neacşa şi compania îl vor îmbrăca în acest sezon de Liga a doua. Acesta este inspirat dintr-unul dintre primele echipamente purtate de o echipă de fotbal din Hunedoara – Uzinele de Fierîn 1930. Dincolo de carourile alb-albastre (care se regăsec şi pe şort), pe tricou se distinge şi Castelul Corvinilor, dar şi litera H.

În toate etapele de până acum, Corvinul s-a aflat pe loc calificabil în play-off. A fost clasată de patru ori pe locul 2, o dată pe 3, de trei ori pe 4 și o dată pe 6. Pe acesta din urmă a căzut runda trecută, după seria de două eșecuri și un egal, iar acum, în urma victoriei cu Chindia și a celorlalte rezultate ale etapei a 10-a a urcat pe locul 5.

Runda viitoare, sâmbătă, 28 octombrie, hunedorenii vor evolua pe terenul celor de la Metaloglobus, într-un meci care va avea aspecte în direct în Arena Radio.

Articole asemănătoare

Începe programul “Litoralul pentru toți”

Turiştii se pot caza în hotelurile de 2, 3 şi 4 stele din staţiunile de…

5 ore ago

Lectură în avanpremieră cu Gabriel Liiceanu la aniversarea UVT

Joi, de la ora 18.00, filosoful Gabriel Liiceanu va susține o conferință publică, al cărei…

5 ore ago

Accident în Parcul Industrial și Tehnologic din Timișoara

Potrivit Poliției Timiș, un bărbat de 51 de ani conducea un autoturism în incinta Parcului…

5 ore ago

Protest la Timișoara. Angajații mai multor primării au pichetat Prefectura

Reprezentanții Sindicatului Columna-SCOR spun că actualele lefuri nu reflectă efortul pe care salariații îl depun…

6 ore ago

Trafic închis pe strada Căpitan Ignat din Arad

Comisia de Sistematizare a Circulației a aprobat închiderea circulației pe strada Căpitan Ignat, din 21…

6 ore ago

Muzeul de Artă din Timișoara lansează “Bufetul Simţurilor@Galeria Arcada”

Muzeul Naţional de Artă Timişoara deschide “Bufetul Simţurilor@Galeria Arcada”, un proiect iniţiat în anul TM2023.…

6 ore ago