Categorii: Alte SporturiSport

CSM Digi Oradea a adus doi jucători japonezi!

Echipa de polo pe apă CSM Digi Oradea, vicecampioana României, i-a achiziţionat pe internaţionalii japonezi Seiya Adachi şi Yusuke Inaba, conforma site-ului oficial citat de Agerpres.

 

Seiya Adachi are 23 ani şi este component al primei reprezentative de mai mulţi ani, participând la Jocurile Olimpice 2016 de la Rio de Janeiro, unde naţionala niponă a fost eliminată în faza grupelor. Anterior, el a cucerit medalia de argint la Jocurile Asiatice din 2014. Adachi (1,72 m) a jucat la Mondialul 2017, desfăşurat la Budapesta, marcând şapte goluri contra echipei SUA, Japonia ajungând între primele 12 echipe ale competiţiei.

Yusuke Inaba, în vârstă de 18 ani, vine de la VK Budva, din Muntenegru, cu care a fost vicecampion. Născut în anul 2000, Inaba este considerat un tânăr poloist de mare perspectivă. Yusuke a fost component al echipei naţionale de tineret, cu care a participat la Campionatul Mondial destinat acestei categorii în anii 2016 şi 2017. Inaba a participat în Liga Mondială 2018, competiţie în care Japonia s-a clasat pe locul al patrulea, Yusuke a marcat două goluri în finala mică a competiţiei desfăşurate în Ungaria, pierdută de niponi cu scorul de 12-7 în faţa Spaniei.

Faţă de sezonul trecut, formaţia antrenată de către Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu s-a despărţit de Gojko Pijetlovic, Jesse Koopman, Marc Roca şi Istvan Szabo, dar i-a adus pe Alex Popoviciu (revenit în activitate), pe sârbul Aleksa Petrovski, brazilianul Gustavo De Freitas Guimaraes şi pe portarul sârb Stefan Zivojinovic.

Articole asemănătoare

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru a UVT, pe scena Festivalului Internațional „Timișoara Muzicală”

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru a Universității de Vest din Timișoara va susține un…

3 ore ago

Anca Todoni va întâlni o favorită la Roland Garros

Jucătoarea timișoreană Anca Todoni va juca în premieră la un turneu de Mare Șlem, la…

5 ore ago

Iepurii gigantici ai unui crescător din Banat ajung în Anglia

Patru iepuri gigantici au ajuns în Marea Britanie. Este vorba despre o primă comandă plasată…

5 ore ago

Centru pentru persoane cu dizabilități la Lugoj. Proiectul costă 1 milion de euro

Proiectul are ca scop construirea unui așezământ, care va fi dotat cu toate facilitățile. Centrul…

5 ore ago

Timișoreanul Vlad Dragomir a câștigat Cupa Ciprului

Românii Vlad Dragomir (25 de ani) și Adrian Rus (28 de ani) au cucerit Cupa Ciprului cu Pafos. În finală, Pafos a învins…

6 ore ago

Florentina Iușco, personal best și calificare la Campionatul European

Rezultat excelent pentru atleta Florentina Iușco de la CSM Deva, la a 69-a ediție a…

10 ore ago