Categorii: RugbySport

„Divorț” SCM Timișoara – Marius Simionescu, anunțat de jucător

Internaționalul Marius Simionescu a anunțat că se desparte de SCM Timișoara. Sub titlul “Plec cu capul sus!”, rugbystul a postat un mesaj în care acuză conducerea grupării timișorene: „Atunci când nu mai ești crezut nici măcar ca ești accidentat, atunci când propriul club nu mai este capabil sa aibă grija de sănătatea și bunăstarea ta, cu părere de rău, drumurile se despart”, a scris sportivul în vârstă de 24 de ani.

Abia la orele serii, gruparea de pe Bega a postat un comunicat pe pagina de Facebook în care confirmă despărțirea, spunând că jucătorul a înștiințat clubul de intențiile sale prin e-mail:

„În cursul zilei de azi, sportivul Marius Simionescu, a trimis un e-mail către club în care ne comunică faptul că a predat echipamentul din dotare și dorește eliberarea dezlegării, el semnând contract cu un alt club. Clubul SCM TIMIȘOARA îi mulțumește pentru întreaga activitate depusă în acești ani și îi dorește mult succes în continuare”.

Vlad Simionescu se afla la Timișoara de la vârsta de 17 ani, când a fost transferat de la Politehnica Iași. În 2017, la doar 20 de ani, și-a făcut debutul în echipa națională.

Este al doilea caz de acest gen, după ce Horațiu Pungea a renunțat la rugby, în urma unor disensiuni cu antrenorul Timișoarei, Valentin Calefeteanu, disensiuni ce au mers până la o încăierare.

Altfel, la nivel de comunicare, este a doua „breșă” din această săptămână, după ce miercuri clubul anunța că numai 15 spectatori pot asista la meciul din weekend, cu Baia Mare. Ulterior, SCM a refăcut calculele și a comunicat că vor putea asista, în anumite condiții, 250 de spectatori, adică 25% din capacitatea arenei, așa cum prevăd normele în vigoare.

Cu cel mai slab start de campionat din ultimul deceniu, SCM primește vizita campioanei, Știința Baia Mare, mâine, la ora 12,00, în Ronaț. Partida ce contează pentru etapa a șaptea din Superligă va avea aspecte în direct la Radio Timișoara.

Articole asemănătoare

Radu și Ilie Vincu – simboluri ale artei instrumentale tradiționale / VIDEO-LIVE

Violoniștii Radu şi Ilie Vincu şi-au făurit de-a lungul anilor un loc binemeritat printre instrumentiștii…

58 de minute ago

Anca Todoni, două victorii în calificări

Anca Todoni a acces pe tabloul principal al turneul challenger de tenis de la Madrid.…

6 ore ago

Povestea Antoniei, eleva din Timișoara care va reprezenta România la Olimpiada Internațională de Științele Pământului

Antonia Ioana Balcu este unul din cei patru liceeni români care se vor întrece cu…

7 ore ago

Sute de slujbe disponibile la Bursa Locurilor de Muncă de la Timișoara

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează, marți, Bursa Locurilor de Muncă. Evenimentul va…

7 ore ago

Se oprește apa caldă în mai multe zone ale Timișoarei

Consumatorii care locuiesc în zona de nord a Timișoarei vor rămâne fără apă caldă din…

8 ore ago

Vremea în Banat și Crișana

Astăzi, temperaturile diurne vor crește ușor. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza și…

9 ore ago