Categorii: FotbalSport

Dubla lui Gîdea aduce a treia victorie și Politehnica Timișoara mai speră | AUDIO

Etapa a doua din play-out-ul ligii secunde de fotbal a adus a treia victorie a sezonului pentru Politehnica Timișoara. Alb-violeții au trecut cu 2-1 de FK Csikszereda, după ce au condus și cu 2-0.

Adrian Gîdea a înscris în minutele 14 și 66 și a mai avut o bună ocazie la finalul primei părți. De cealaltă parte, ex-ripensistul Claudiu Apro a redus diferența din penalty, în minutul 73, iar Jebari putea face 2-2 în prelungiri (minutul 90+3), dar a nimerit transversala. Timișorenii îi învinseseră pe ciucani și la 3 decembrie, în sezonul regular, tot cu 2-1.

Poli face acum 16 puncte, rămâne ultima în Grupa A, dar se apropie la 4 puncte de Minaur și la șase de locul de baraj, ocupat de Metaloglobus (22 puncte).

Politehnica, primul 11: Murariu – D. Radu, Bocșan, Vlaicu, Taub – T. Călin – Gîdea, Marincu, Târșa, Oanea – Gavra. Antrenor: Paul Codrea. Așadar a debutat ca titular și a făcut-o bine, fundașul central Aurel Vlaicu; pe lângă el, a bifat primele minute la seniori și Eric Adam (16 ani). Despre ei și despre o distribuție de moment cu patru jucători Under a vorbit la final, antrenorul Paul Codrea:

Tehnicianul timișorean, revenit după mult timp ca ”principal” la echipa suporterilor viola, a îndreptat meritele spre jucătorii de pe teren, care s-au pregătit conștiincios toată săptămâna și au fost recompensați pentru evoluția lor din meci cu toate punctele:

Și în tabăra oaspeților am consemnat o noutate pe banca tehnică, Robert Ilyes fiind la primul său meci ca ”principal”. El s-a declarat surprins de prestația Politehnicii, pentru că a jucat altceva decât în meciurile văzute la studiu:

Articole asemănătoare

România începe cursa pentru o dublă istorică, Mondial – European | VIDEO

Echipa națională de minifotbal a României, campioană mondială, participă de astăzi la o nouă ediție…

42 de minute ago

Cronica unui eșec cu repetiție: handbalul de la CSM Deva | AUDIO

Echipa feminină de handbal CSM Deva a ratat, pentru al doilea sezon consecutiv, promovarea în…

2 ore ago

România bate Finlanda, revenind de la 0-2

Naţionala masculină de volei a României a învins dramatic formaţia Finlandei, cu scorul de 3-2…

2 ore ago

Vremea în Banat și Crișana, la final de săptămână

Astăzi, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în prima…

5 ore ago

De 1 Iunie, copiii din Arad vor “inspecta” dotările M.A.I.

Copiii vor putea vedea aparatele de termoviziune, cum se face amprentarea în laboratorul mobil de…

12 ore ago

Poliţia Locală Timişoara apelează la cetăţeni să nu le ofere bani cerşetorilor, întrucât în acest fel sunt încurajaţi să rămână în stradă.

Noul sezon estival s-a deschis în staţiunea balneo-climaterică Geoagiu Băi. Ștrandurile termale din Complexul “Băile…

12 ore ago