Categorii: Alte SporturiSport

Echipa de fotbal în sală CSM Deva are un nou antrenor

Roger Felipe Gouveia Augusto, tehnician portughez în vârstă de 50 de ani, va fi noul antrenor principal al prim divizionarei de futsal CSM Deva. Roger Augusto, așa cum este cunoscut antrenorul portughez în lumea futsalului, este deținător al unui master în educație fizică și sport și absolvent de cursuri de perfecționare organizate de FIFA și UEFA.
Noul antrenor al celor de la CSM Deva și-a început activitatea pe banca tehnică în țara sa natală, la Santa Susana, pregătimd, apoi, mai multe echipe din Europa.
Roger Augusto a activat, printre altele, ca și antrenor secund, la Benfica Lisabona, în țara sa natală, cu care a câștigat Cupa Portugaliei și a fost finalist în UEFA Futsal Champions League.
Ca antrenor principal Roger Augusto a mai pregătit echipe din Spania (Melilla, pe care a promovat-o în prima ligă), Portugalia (Operario, cu care a reușit două promovări consecutive), Cehia (Balticflora, cu care a câștigat Cupa acestei țări), Franța (Sporting Paris, pe care a dus-o în Main Round din Champions League), Anglia (Nottingham) sau Luxemburg (Sanem), ultima formație la care a activat viitorul tehnician de la CSM Deva fiind Maritimo, din țara sa natală.
De asemenea, Roger Augusto a fost director tehnic pe futsal al Federației Sportive Universitare din țara sa, a conferențiat în Portugalia, Spania, Japonia și Irlanda de Nord și este autorul unei cărți de specialitate.
Roger Felipe Gouveia Augusto va debuta pe banca tehnică a celor de la CSM Deva înspre mijlocul lunii ianuarie, în deplasare, în jocul cu FK Odorheiu Secuiesc, contând pentru etapa a XIII-a din Liga 1 de futsal.
CSM Deva, care a înheiat acest an pe locul al treilea în Liga 1 de futsal, va reveni în fața propriilor suporteri în jurul datei de 20 ianuarie 2024, când va întâlni, în campionat, pe Sepsi Sfântu Gheorghe.

Articole asemănătoare

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru a UVT, pe scena Festivalului Internațional „Timișoara Muzicală”

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru a Universității de Vest din Timișoara va susține un…

3 ore ago

Anca Todoni va întâlni o favorită la Roland Garros

Jucătoarea timișoreană Anca Todoni va juca în premieră la un turneu de Mare Șlem, la…

5 ore ago

Iepurii gigantici ai unui crescător din Banat ajung în Anglia

Patru iepuri gigantici au ajuns în Marea Britanie. Este vorba despre o primă comandă plasată…

5 ore ago

Centru pentru persoane cu dizabilități la Lugoj. Proiectul costă 1 milion de euro

Proiectul are ca scop construirea unui așezământ, care va fi dotat cu toate facilitățile. Centrul…

5 ore ago

Timișoreanul Vlad Dragomir a câștigat Cupa Ciprului

Românii Vlad Dragomir (25 de ani) și Adrian Rus (28 de ani) au cucerit Cupa Ciprului cu Pafos. În finală, Pafos a învins…

6 ore ago

Florentina Iușco, personal best și calificare la Campionatul European

Rezultat excelent pentru atleta Florentina Iușco de la CSM Deva, la a 69-a ediție a…

10 ore ago