Fotbal

Remize amicale pentru Corvinul și Dumbrăvița

Cele două divizionare secunde de fotbal din vestul țării, care au disputat azi jocuri de verificare, au încheiat la egalitate jocurile. Pentru hunedoreni a fost o ”remiză albă” în vreme ce Dumbrăvița a marcat de două ori și a primit tot atâtea goluri.

La Simeria, pe stadionul CFR, Corvinul a jucat primul test al iernii, cu Unirea Dej, rezultatul final fiind 0-0. Antrenorul Florin Maxim a optat pentru o formulă de start cu: Lefter – Iacob, Lică, Pop, Velisar, Lupu, Bradu, Chindriș, Pârvulescu, Cîmpan și Coman. Rezervele folosite în partea a doua au fost Roman, Răducanu, Manolache, A. Nicolae, S. Ion, Stupu, Pocioian, Mitran, Hergheligiu, Achim și Hrezdac. Indisponibili pentru acest joc au fost Neacșa, Antonov, Predică și Blaga.

Pe terenul sintetic din cartierul arădean Șega, UTA U19 și CSC Dumbrăvița au încheiat 2-2, golurile formației de liga a 2-a fiind marcate de Dragan Paulevici (min 19) și Ciprian Dan (min 35). Pe lângă golurile înscrise Dumbrăvița a mai lovit barele porții adverse de patru ori.

Noutatea față de primul test al iernii, disputat miercuri, e portarul Șerban Cătălin Secoșan, născut în 2007 la Timișoara, fost la LPS Banatul și Galaxy Timișoara, ultima oară la academia Universității Craiova. Antrenorul Cosmin Stan a folosit două formule de joc diferite:

Prima repriză: Trifon (30, P. Toroc) – Buciuman (23, Burcea), Moțiu (23, Neag), Horcea, Jorz – Olaru, Salhi – Sofran, Verdeș (23, Sima), Paulevici (cpt.) – C. Dan (23, Novac)

A doua repriză: P. Toroc (60, Secoșan) – Băluțoiu, Zurbagiu (cpt.), Gladun, Ghinescu – R. Morariu, Ristin – B. Nortey, Gavra, Ekmekci – Solabi

Au lipsit de la jocul de astăzi Fabiano Cibi, Alexandru Tismonar (ambii accidentați) și Alexandru Martinov (învoit în prima săptămână de pregătiri pentru rezolvarea unor probleme personale).

După primul amical s-a renunțat la patru dintre jucătorii aflați în probe – Sas, Popa, D. Călin și Kakavand. De asemenea, în urma jocului de astăzi, antrenorul a decis să renunțe la alți patru – Buciuman, Burcea, Verdeș și Novac. Rămân în continuare în pregătiri cu echipa timișeană doi jucători cu profil ofensiv, Ciprian Dan și nigerianul Solabi Olabode Oyewole.

Și săptămâna viitoare, Dumbrăvița are programate două meciuri de verificare. Miercuri de la ora 15.30, va întâlni juniorii de la Galaxy Timișoara, pe terenul din Covaci, iar vineri, de la ora 14, urmează jocul de verificare cu Corvinul Hunedoara, pe stadionul CFR din Simeria.

Articole asemănătoare

Festivalul Narciselor de la Sălaşu de Sus, la o nouă ediţie

O nouă ediţie a Festivalului Narciselor are loc, sâmbătă şi duminică, în comuna Sălaşu de…

4 ore ago

Noaptea muzeelor: Video-mapping la Castelul Corvinilor și protest în mai multe muzee din județul Hunedoara

Noaptea Muzeelor se va desfășura, în această seară, în muzeele din județul Hunedoara, însă în…

4 ore ago

SCM Timișoara încheie turul pe primul loc / AUDIO

SCM Timișoara a jucat pe teren propriu etapa a V-a, ultima din turul Ligii de…

5 ore ago

Războiul continuă: „ Meszar, soția lui Meszar, secretara și câțiva angajați”, învinși în instanță

Suporterii arădeni au obținut anularea în instanță a unei decizii luate de conducerea clubului în…

10 ore ago

Pleacă golgeterul. Cum va arăta Corvinul 2024/2025? | AUDIO

Corvinul Hunedoara a reușit în acest sezon să facă minuni cu un lot de autohtoni.…

11 ore ago

Memorial automobilistic “Timișoara 1930” și expoziție de mașini de epocă, la Noaptea Muzeelor

Sâmbătă are loc cea de-a patra ediție a memorialului automobilistic “Timișoara 1930 - Primul Concurs…

12 ore ago