Categorii: Alte SporturiSport

În apărarea titlurilor europene

Adina Diaconu și echipa de tenis de masă a României vor încerca, la Campionatul European pentru juniori care începe vineri la Zagreb, să-și apere titlurile continentale cucerite anul trecut. Jucătoarea cu dublă legitimare, ACS Dumbrăvița și LPS Slatina, are în palmares o seamă de medalii europene, la nivel juvenil, toate de aur: dublu (2012, Austria), simplu, dublu, echipe (2013, Cehia), dublu, dublu mixt, echipe (2014, Italia), simplu, echipe (2015, Slovacia).

”Mental mă simt foarte puternică. Abia aștept să înceapă competiția. Am avut o durere la braț vreme de câteva zile, m-am antrenat ceva mai ușor, dar vor fi în regulă la startul competiției”

Adina Diaconu / ettu.org

Adina a vorbit și despre principalele contracandidate. ”Frantuzoaicele Migot și Zarif sunt foarte periculoase. De asemenea, compatrioata mea Andreea Dragoman, Trigolos din Belarus, rusoaicele Taylakova și Malanina. Lista este foarte lungă”, a afirmat campioana en-titre.

În competiția pe echipe, România este în grupă cu Belarus, Chia și Bulgaria.

“Nu va fi ușor să câștigăm grupa. Belarus este o echipă puternică, pe care ultima oară am învins-o cu 3-1. A fost un duel foarte echilibrat, în ciuda scorului final. Bielorusele sunt jucătaore bune, cu un stil defensiv. Vom folosi meciul împotriva Bulgariei ca să facem ajustările de care avem nevoie, iar Cehia am învins-o ultima oară chiar anul acesta, cu 3-1”

Adina Diaconu

Echipa de fete a României pentru Campionatul European de juniori din Croația (8-18 iulie) este compusă din Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Andreea Clapa și Mihaela Plaeașu, condusă de Petre Arnăutu, cel ce este antrenorul Adinei și la LPS Slatina.

Articole asemănătoare

AUDIO / Ghiroda domină Bihorul, Motan „egalează”

Partida de pe arena „Emilian Pavel” a fost sub controlul gazdelor, care au condus cu…

2 ore ago

85% stadiul de execuție la centura Timișoara Sud

Lucrările la varianta de ocolire Timișoara Sud au ajuns la un stadiu de execuție de…

5 ore ago

Avocatului Poporului din Timișoara reia audiențele în teritoriu

Biroul Teritorial al Avocatului Poporului din Timișoara reia audiențele în teritoriu. Reprezentanții Biroul Teritorial al…

5 ore ago

Aglomerație la vămile Nădlac 1 și Nădlac 2

Șoferii de autoturisme au de așteptat mai bine de o oră pentru a trece frontiera…

6 ore ago

AUDIO / Vestul Olimpic, episodul 22: Sorin Babii

Format în poligonul clubului UTA, el avea să scrie istorie în sportul românesc, prin salba…

6 ore ago

SCM Timișoara, lider și după deplasarea din Ghencea

Rugbiștii de la SCM Timișoara au început returul cu o victorie în deplasare. Ei au…

6 ore ago