Categorii: FotbalSport

Messi: „Abia aşteptam să marchez”

Starul argentinian Lionel Messi, autorul celui de-al doilea gol al lui Paris Saint-Germain în partida cu Manchester City (2-0), disputată marţi seara în Liga Campionilor, a recunoscut că aştepta cu nerăbdare să înscrie primul său gol pentru echipa franceză, cu care a semnat în luna august, după despărţirea neaşteptată de FC Barcelona.


Parizienii au deschis scorul în prima repriză a meciului de pe Parc des Princes, prin senegalezul Idrissa Gueye, înainte ca Messi să închidă tabela cu o execuţie spectaculoasă de la marginea careului, după o combinaţie cu Kylian Mbappe, în minutul 74.

‘Important este că am câştigat, împotriva unui adversar uriaş, unul dintre candidaţii la victoria finală. Pentru noi, important era să câştigăm, pentru a şterge ceea ce s-a întâmplat la Bruges (1-1) şi suntem fericiţi. Este adevărat că abia aşteptam să marchez. Nu am jucat prea mult în ultima vreme şi am evoluat anterior doar o singură dată aici, pe Parc des Princes, dar încetul cu încetul mă adaptez şi mă integrez în echipă’, a declarat Messi la finalul jocului.

‘În seara asta am câştigat un meci foarte important, împotriva unui adversar care joacă în acelaşi mod de mult timp, cu jucători foarte buni, care au disputat deja o finală (în luna mai, pierdută în faţa formaţiei Chelsea Londra – n.red). Este o victorie importantă pentru noi, însă trebuie să continuăm la fel’, a adăugat argentinianul.

Referindu-se colaborarea pe teren cu celelalte două vedete ale lui PSG, Neymar şi Kylian Mbappe, argentinianul a spus: ‘Pe măsură ce lucrurile evoluează, începem să ne cunoaştem mai bine şi să jucăm împreună. Sunt singur că vom face unele progrese. Trebuie să creştem ca echipă. În seara asta am jucat foarte bine, trebuie să dăm totul şi să fim noi cei care controlăm meciurile’.

Sextuplu câştigător al Balonului de Aur, Messi a ajuns marţi la 121 de goluri marcate în Liga Campionilor, ocupând locul secund în ierarhia all time a golgheterilor acestei competiţii, după portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul lui Manchester United (135 de goluri).

Articole asemănătoare

Poligon de pregătire pentru pompierii militari și voluntari, la Timișoara

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat al județului Timiș a lansat un proiect transfrontalier în…

8 minute ago

Vremea în Banat și Crișana

Astăzi, vremea va fi în general instabilă iar cerul va avea înnorări temporar accentuate. Se…

o oră ago

“Controlează Obezitatea”, campanie de conștientizare la Timișoara

1% din populația județuliui Timiș este supraponderală sau obeză iar cifrele, sunt subraportate, anunță Direcția…

10 ore ago

Handbaliștii juniori 3 de la SCM Politehnica Timișoara, foarte aproape de o medalie | VIDEO

Handbaliștii juniori 3 de la SCM Politehnica Timișoara au încheiat cu o victorie faza grupelor…

12 ore ago

Infuzie de tinerețe pentru Corvinul Hunedoara. Tocmai din Nigeria

Corvinul a anunţat astăzi transferul a patru fotbalişti nigerieni de perspectivă: Goodnews Ibuchi Chukwu (mijlocaș…

14 ore ago