„Minutele de prelungire”, o nouă rubrică a Diviziei Sport – Radio Timișoara | AUDIO

Diviziei Sport – Radio Timișoara vă oferă, cu începere din această lună o nouă rubrică, programată în fiecare seară de luni. În cadrul grupajului informativ de la 21.05, puteți urmări „Minutele de prelungire”, o sinteză a materialelor difuzate în emisiunile „Arena Radio” de sâmbătă (11.05-13.00) și duminică (11.05-13.00).

La finalul săptămânii trecute, Divizia Sport v-a adus în premieră vestea că echipa de handbal de la Reșița nu se desființează, așa cum se anunțase la începutul anului. Primarul orașului de pe Bârzava, Ioan Popa, cu o declarație făcută în emisiunea de sâmbătă:

Florentina Marincu-Iușco, de la LPS Cetate Deva, a câștigat proba de săritură în lungime (unde este calificată la Jocurile Olimpice) și triplusalt, din cadrul primei etape a Campionatul Național de atletism, care a avut loc în sală, la Bacău. Antrenorul ei, Nicolae Alexe, a explicat strategia de concurs pentru acest an:

Invitat și el la „Arena Radio”, antrenorul fotbaliștilor de la Ripensia, Cosmin Petruescu, a vorbit despre politica de transferuri a divizionarei secunde de fotbal din Timișoara:

Poveștile la gura sobei ne-au adus amintiri din vremuri de glorie ale baschetului feminin arădean. Fostul mare pivot Laura Nițulescu și-a amintit titlul national din 1994, primul dintre cele nouă cucerite de clubul de pe Mureș:

„Minutele de prelungire” succed rubrica „Săptămâna sportivă”, realizată de Nicolae Secoșan. Ajuns la 75 de ani de viața și în momentul când Divizia Sport a serbat trei decenii de existență, Secoșan a decis la finalul anului trecut să încheie cariera de jurnalist sportiv, una de-a lungul căreia a realizat 1.113 transmisiuni directe de la diferite evenimente sportive, în special meciuri de fotbal, și a devenit cetățean de onoare al municipului Timișoara.

 

Articole asemănătoare

Food Intel Forum, duminică, la “Diminețile satului”

Food Intel Forum AQUA Carpatica s-a desfășurat în două locații de excepție, respectiv Universitatea de…

2 ore ago

CSM Deva ratează promovarea directă în Liga Florilor

Formația olteană s-a impus clar, 32-22, după ce avea un avans de șapte goluri încă…

2 ore ago

SCM Timișoara câștigă în Maramureș și urcă în fruntea clasamentului

Partida a început cu o greșeală defensivă a echipei timișorene, care a dus la eseul…

3 ore ago

AUDIO | CSM Oradea versus U BT Cluj, pentru a treia oară în finala campionatului

Sezonul 2022/23 s-a încheiat cu victoria lui U-BT Cluj-Napoca, după 4-2 la general în finala cu CSM Oradea.Prima finală între aceste…

5 ore ago

Cu o echipă de juniori în teren, Corvinul încheie sezonul cu un eşec la Mioveni

Asta deşi gazdele au deschis scorul destul de repede, în minutul 8, prin experimentatul Blănaru.…

5 ore ago

AUDIO | Cu emoţii pe final, dar Dumbrăviţa rămâne în Liga a doua!

Unicul gol al timişenilor a venit de la un jucător al... oaspeţilor! În minutul zece,…

6 ore ago