Categorii: Alte SporturiSport

Nebunie de meci cu Serbia: România mai păstrează o șansă de a prinde locul II

România mai păstrează o șansă de calificare la turneul final al Campionatului European de fotbal în sală, după ce a remizat în această seară cu Serbia. A fost 4-4 în meciul jucat la Vrșeț, în penultima etapă a Grupei 4 din preliminarii.

Cele două echipe au remizat și în februarie, la Timișoara, 2-2

Tricolorii au condus cu 1-0 (gol Szocs Laszlo, de la la Autobergamo Deva) și 2-1 (gol Felipe Oliveira), dar au fost egalați în două rânduri pentru un 2-2 la jumătatea partidei. Oliveira marcare în superioritate numerică, fază la care portarul sârbilor, Momcilovic a primit cartonaș roșu.

În partea secundă, sârbii s-au desprins la 4-2 (min. 33), dar apoi românii au profitat că și portarul de rezervă al gazdelor, Vulic, a avut probleme, adică s-a accidentat. Sârbii au trimis în poartă un jucător de câmp, pe Simic (fostul component al echipei Informatica Timișoara) și în scurt timp Szocs a făcut dubla și a redus diferența la 4-3 (min. 37). Plavii au schimbat tactica și l-au chemat de pe bancă pe accidentatul Vulic, dar și el a încasat un gol de la Cireș (4-4, cu 72 de secunde înaintea finalului). Cu toate că a jucat cu „zburător” multe momente din ultimele opt minute, echipa antrenată de Robert Lupu nu a reușit să răstoarne rezultatul.

Serbia păstrează un avans de trei puncte față de naționala noastră și prima șansă la locul al doilea în serie. Grupa este virtual câștigată de Bosnia și Herțegovina, ce are 15 puncte din 15 posibile. Ieri, Bosnia a învins Macedonia de Nord, cu 3-2, în deplasare. România va mai juca peste cinci zile (miercuri, 14 aprilie), la Timișoara, cu Macedonia de Nord: dacă învinge, iar sârbii pierd în Bosnia, formația noastră urcă pe locul II. Ambele partide au loc de la ora 19,00.

În Grupa 3, Grecia – Republica Moldova 3-3. Moldova, cu mulți jucători în prima ligă a României, are nevoie de victorie, săptămâna viitoare, în ultima etapă, acasă, cu Slovacia, pentru a prinde locul al doilea.

Articole asemănătoare

Suporterii Corvinului cer ca data de disputare a Supercupei să nu se modifice

FCSB - Corvinul Hunedoara este primul meci al noului sezon și contează pentru Supercupa României.…

6 ore ago

România s-a calificat la turneul final al Golden League

Naţionala feminină de volei a României s-a calificat la turneul Final Four al Golden League,…

9 ore ago

Două finale și o semifinală în familia Todoni, într-o singură zi

Timișoreanca Anca Todoni s-a oprit în semifinalele probei de simplu la turneul de tenis de…

10 ore ago

Vremea în Banat și Crișana

Astăzi, vremea va fi caldă și în general frumoasă în cursul zilei, când cerul va…

13 ore ago

AUDIO / Ghiroda domină Bihorul, Motan „egalează”

Partida de pe arena „Emilian Pavel” a fost sub controlul gazdelor, care au condus cu…

22 de ore ago

85% stadiul de execuție la centura Timișoara Sud

Lucrările la varianta de ocolire Timișoara Sud au ajuns la un stadiu de execuție de…

o zi ago