Categorii: HandbalSport

SCM Politehnica Timișoara, probleme serioase de lot în deplasarea de la CSM Făgăraș

SCM Politehnica Timișoara se află în fața unei noi deplasări. Handbaliștii de pe Bega sunt favoriți în jocul ce va avea loc mâine, la Făgăraș, în ciuda problemelor de efectiv. Antrenorul Pero Milosevic nu poate conta pe cinci jucători, care sunt așteptați să revină pe teren în etapele următoare.

Coordonatorul Cristian Fenici continuă să fie indisponibil, după accidentarea suferită la antrenament, înainte de jocul cu CSU din Suceava, câștigat de bănățeni cu 31-27. Nici Pribanic nu este disponibil, în vreme ce Sadoveac și Dragas sunt așteptați să revină pe parchet de abia în jocul de pe teren propriu contra Universității Cluj. Kocic, pe de altă parte, nici nu va face deplasarea la Făgăraș. La conferința de presă dinaintea jocului de la Făgăraș, antrenorul Pero Milosevic a vorbit de necesitatea aducerii unui pivot care se poate impune ușor prin statură.

„Se vede că ne lipsește un pivot înalt și vom face totul să aducem un jucător de acest profil, dacă situația economică ne-o va permite. Avem nevoie de un astfel de jucător și în apărare; Santeiu era foarte important pentru noi, dar el și-a dorit să plece. Chiar dacă unii spun că suntem într-o perioadă mai lejeră de campionat, eu ca antrenor mă gândesc doar la meciul ce urmează. Trebuie să pregătim foarte bine fiecare meci, pentru că fiecare punct contează în stabilirea clasamentului pentru play-off. Obligatoriu, noul pivot va fi român, nu va fi ușor să-l aducem. Mă gândesc la un posibil jucător, dar deocamdată nu pot vorbi pentru că e sub contract. Toți jucătorii au angajamente, dar în decembrie sau ianuarie vom vedea. Întâi vom analiza situația noastră, cu accidentări și cea financiară. Dacă nu, oricum avem pivoți buni, dar totuși mi-aș dori unul înalt”

În ciuda diferenței de valoare, SCM Politehnica Timișoara nu se culcă pe o ureche, iar Pero Milosevic atrage atenția asupra faptului că „nu e ușor să jucăm în sala lor mică, iar adversarii noștri au avut o replică bună contra celor de la Baia Mare. Meciul va avea o încărcătură aparte pentru goalkeeper-ul făgărășenilor, timișoreanul Răzvan Vîlceanu, care a crescut în curtea lui LPS Banatul. Timișorenii sunt pe poziția a șaptea în Liga Zimbrilor, cu o singură înfrângere, trei egaluri și patru victorii, în vreme ce Făgărașul este antepenultima, cu o victorie și un rezultat de egalitate.

CSM Făgăraș – SCM Politehnica Timișoara va începe mâine, de la ora 18.00. Meciul va fi arbitrat de cuplul A.Nacu(MS) / A.Rucoi(MS).

Articole asemănătoare

UTA l-a transferat pe căpitanul naționalei U20

Născut la 5 martie 2003, tânărul goalkeeper a început fotbalul la CSM Râmnicu Vâlcea, după…

48 de minute ago

Şase filme de succes internaţional, incluse în competiţia Festivalului Ceau, Cinema!

Filmele vin din Bulgaria, Germania, Israel, Polonia, Serbia şi Turcia. Şase filme europene de ficţiune…

4 ore ago

AUDIO / SCM Timișoara joacă pe terenul campioanei

Meciul va avea loc mâine, de la ora 13.00, la stadionul Florea Dumitrache. La acest…

7 ore ago

Ex-utistul Ubbink a semnat cu Corvinul

Jucătorul care împlineşte peste câteva zile 31 de ani se întoarce în România după o…

7 ore ago

Restricții de circulație în centrul Timișoarei

Circulația rutieră se închide, joi, temporar pe bulevardul Regele Ferdinand I, din Timișoara. Măsura a…

10 ore ago