Categorii: HandbalSport

SCM Politehnica vrea să continue seria pozitivă | AUDIO

Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara primesc vizita celei de-a șasea clasate, CSM Focșani, mâine, la ora 17,00. Partida de la sala „Constantin Jude” contează pentru etapa a XIX-a Ligii Naționale.

Echipa timișoreană vine după două succese în campionat (cu Suceava și la Odorheiu Secuiesc), completate de victoria din Cupa României, cu Bacăul.

„Focșaniul este o echipă care în ultimul an joacă un handbal solid și are rezultate bune, mai ales acasă. Așa cum am mai spus-o, jucăm la Timișoara și îmi doresc să câștigăm cu oricine am juca. Încercăm să învingem și în deplasare, dar aș vrea ca sala proprie să fie punctul nostru forte”

antrenorul principal Mihai Rohozneanu – pentru declarația pe larg, acționați butonul „Play” al fișierului AUDIO de mai jos

După partida cu vrâncenii, alb-violeții mai întâlnesc Steaua, la București (miercuri, 1 martie), iar apoi campionatul se întrerupe pentru meciurile naționalei de seniori din preliminariile Campionatului European.

„S-a terminat oarecum o etapă, pentru că am întâlnit adversari accesibili, Suceava, Odorhei, chiar și Bacău. Sunt echipe de nivelul nostru, poate cu un plus pentru noi, grație jucătorilor cu experiență de care dispunem. Cei de la Focșani și de la Steaua au reușit să aibă rezultate mai bune în acest sezon și datorită loturilor pe care le au. Vedem cum va fi sâmbătă, noi ne pregătim pentru victorie și cred că așa e și normal”, a mai spus Rohozneanu.

În tur, echipa din Focșani s-a impus în fața lui SCM Poli cu 27-25, la 1 octombrie.

Aruncarea simbolică de start va fi oferită de antrenorul prim-divizionarei de fotbal în sală CFR Timișoara, Robert Lupu. În calitate de antrenor-jucător, el a adus cinci trofee Timișoarei, cu Informatica, inclusiv titlul de campioană națională.

Robert Lupu a fost selecționerul României, pe care a dus-o la turneul final Euro 2018 și a participat la mai multe turnee finale continentale și ca jucător.

***

Cealaltă prim-divizionară din zonă, CSM Oradea, se deplasează pe terenul lui HC Buzău. Confruntarea e programată tot mâine, dar la ora 17.30, în sala „Romeo Iamandi”. Formația bihoreană ocupă ultimul loc în Liga Națională, cu înfrângeri în toate cele 19 meciuri disputate, în vreme ce buzoienii sunt pe locul 9, cu 22 de puncte.

Articole asemănătoare

CSS Bega e gazdă pentru turneul final U19; eșec la primul meci acasă

La sala ”Mircea Albu”, CSS Bega a cedat cu 3-1 întâlnirea de ieri cu CSU…

o oră ago

Un filtru conceput de inventatorul Corneliu Birtok Băneasă poate dezinfecta aerul din spitale

Calitatea aerului din spitale poate fi simţitor îmbunătăţită cu ajutorul unui filtru, conceput de inventatorul…

2 ore ago

Garry Kasparov dialoghează cu timișorenii despre provocările lumii moderne

Nume de legendă în lumea șahului și autor recunoscut, Garry Kasparov, va fi protagonistul unui…

4 ore ago

Vreme închisă în vestul țării

Potrivit meterologilor, cerul se va înnora treptat, iar seara și noaptea se vor semnala averse…

6 ore ago

AUDIO / A venit Cupa la Castel!!!!

După 2-2, la finalul celor 120 de minute, Corvinul Hunedoara s-a impus cu 3-2 la…

12 ore ago

Anca Todoni elimină favorita a treia, la Madrid

Todoni, venită din calificări, a răsturnat pronosticurile specialiștilor și a reușit să o depășească pe…

14 ore ago