Categorii: FotbalSport

Scor identic la Manchester și Torino, în Liga Campionilor

Juventus Torino şi FC Barcelona s-au impus cu 2-1 în meciurile disputate aseară în Liga Campionilor la fotbal, care au contat pentru manşa tur din faza optimilor de finală. Gruparea catalană a trecut, în deplasare, de Manchester City, în timp ce torinezii au depăşit, pe teren propriu, finalista competiției din anul 2013, Borussia Dortmund.

FC Barcelona a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în faza sferturilor de finală din Liga Campionilor. Gruparea catalană s-a impus, aseară, cu 2-1, pe terenul formaţiei Manchester City. Suarez a reuşit o dublă, în minutele 16 şi 30, pentru Barca, în timp ce Aguero a redus din diferenţă (69). Messi a ratat un penalty pentru iberici în min. 90+4. De la gazde, Clichy a văzut cartonaşul roşu în minutul 74.

Cele două echipe s-au întâlnit şi în sezonul trecut al competiţiei, în aceeaşi fază, Barca învingând cu 2-0 pe „Etihad” şi cu 2-1 pe „Camp Nou„. Manşa secundă va avea loc pe 18 martie.

Tot cu 2-1 s-a impus Juventus în faţa nemţilor de la Borussia Dortmund. ”Bătrâna Doamnă” a deschis scorul prin argentinianul Carlos Tevez (13), dar peste doar cinci minute Borussia a restabilit egalitatea, prin Marco Reus (18), după o gafă a fundaşului Giorgio Chiellini. Atacantul spaniol Alvaro Morata (42) a semnat golul victoriei torinezilor.

Juve l-a pierdut în prima repriză pe playmaker-ul Andrea Pirlo, accidentat, şi ritmul său de joc a avut de suferit din acest motiv. În repriza secundă cei doi portari au avut puţin de lucru, jocul fiind controlat de Borussia. Totuşi, Juve a avut ocazii mai mari, prin Tevez (71, 77) şi Vidal (86). Şi oaspeţii au suferit o pierdere, fundaşul polonez Piszczek accidentându-se într-un duel cu Pogba. Returul va avea loc pe 18 martie, la Dortmund.

Astăzi se dispută alte două meciuri interesante, de la ora 21:45, Arsenal – AS Monaco și Bayer Leverkusen – Atletico Madrid.

Sursă foto: www.uefa.com

Articole asemănătoare

Vreme frumoasă în Banat și Crișana

Astăzi, vremea va fi în general frumoasă, cu valori termice apropiate de normalul termic al…

2 ore ago

Proiect pentru panouri fotovoltaice la Centrul de Zi pentru Copii din Lugoj

Centrul de Zi de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilități din Lugoj va fi dotat cu…

11 ore ago

Animație la Centrul de Transfuzii Sanguine din Timișoara de Ziua Donatorului

Cei 120 de donatori necesari zilnic la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara au…

11 ore ago

Haos în administrația din Lugoj după anunțul demisiilor în serie

Liberalii au decis să plece din funcțiile executive și să-i lase pe social-democrați, care au…

11 ore ago

Doi muncitori care lucrau la reparaţiile Gării de Nord Timişoara, acroşaţi de tren

Doi muncitori care se aflau pe o scară cu nacelă, în timp ce efectuau lucrări…

14 ore ago

CSM Reșița își pierde golgheterul

Marian Drăghiceanu părăsește Valea Domanului. În urmă cu o săptămână, clubul anunța, pe pagina de…

15 ore ago