Categorii: RugbySport

Simionescu, Neculau, Holoia și alți 12 jucători și-au prelungit contractele cu SCM Timișoara

Prim-divizionara de rugby SCM Timișoara și-a stabilit lotul pentru sezonul 2024. Acesta păstrează structura celui din sezonul 2023, după ce un număr de 15 jucători au semnat prelungirea de contract, în această lună. Este vorba despre Marius Simionescu, Vlad Neculau, Stephen Shennan, Kemal Altinok, Digo Mosese, Feofaaki Holoia, Dănuț Jipa, Khvicha Jgerenaia, Dorin Lazăr, Robert Murariu, Andrei Mureșan, Malcolm Onsando, Corrado Ștețco, Sebastian Vasilovici și Sebastian Sîrbu.

Marius Simionescu (la balon), Vlad Neculau și Eugen Căpățână vor juca și anul viitor pentru SCM USV Timișoara | Foto: Leonard Ardelean

„Imediat după instalarea antrenorului Mugur Preda, staff-ul tehnic și cel administrativ s-au întâlnit pentru a stabili ceea ce urmează să facem. Iată că, în nici două săptămâni, am reușit să conturăm lotul, astfel încât să abordăm anul 2024 cu stabilitate și certitudini. În funcție de bugetul de care vom beneficia, este posibil să mai facem o mutare sau două, dar structura de bază a lotului și a staff-ului tehnic este clară”

Dănuț Borzaș, manager SCM USV Timișoara

Valentin Popârlan va fi în continuare antrenor secund, iar Eugen Căpățână va face parte din echipa de pregătire fizică, dar va continua să fie și jucător.

Căpățână nu se afla la final de contract, situație în care se mai găsesc Gabriel Rupanu, Alexandru Țăruș, Alexandru Bucur, Ciprian Chiriac, Aleksandre Kalmakhelidze, Tevita Manumua, Lucian Mureșan, Joji Sikote, Tiqe Iliesa, Giorgi Tedoradze și Melvin Mumbi, toți urmând să continue în alb-violet.

Vă amintim, Mihăiță Lazăr a pus capăt carierei sportive, iar Alin Conache și-a exprimat intenția de a pleca. Pe de altă parte, echipa noastră i-a transferat de la Steaua pe Dragoș Ser și Daniel Plai.

Staff-ul va fi completat de preparatorul fizic Bogdan Almăjan, kinetoterapeutul Radu George și medicul Ionuț Inoveanu.

Timișoara a încheiat sezonul 2023 pe locul al treilea al Ligii Naționale și este calificată în finala Cupei României. Echipa de pe Bega se va reuni la 15 ianuarie, dar fără jucătorii care vor fi chemați la echipa națională pentru Rugby Europe Championship, nume ce urmează a fi anunțate de Federația Română de Rugby.

Articole asemănătoare

Memorial automobilistic “Timișoara 1930” și expoziție de mașini de epocă, la Noaptea Muzeelor

Sâmbătă are loc cea de-a patra ediție a memorialului automobilistic “Timișoara 1930 - Primul Concurs…

12 minute ago

Victorie facilă pentru Flavius Biea în lupta pentru centură

Pugilistul timișorean Flavius Biea a cucerit centura WBC Continental Latino, aseară, la Craiova. Bănățeanul l-a…

33 de minute ago

Vremea în Banat și Crișana

Astăzi, vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil și, pe arii restrânse, îndeosebi…

2 ore ago

România, dublă victorie în Golden League

Naţionala masculină de volei a României a debutat cu dreptul în noul sezon al competiţiei…

11 ore ago

Iordănescu a convocat preliminar 21 de stranieri pentru meciurile cu Bulgaria şi Liechtenstein

Selecţionerul echipei naţionale a României, Edward Iordănescu, a trimis 21 de convocări preliminare stranierilor pentru…

13 ore ago

Trenul cu pelerinii din Ungaria, participanți la procesiunea de la Șumuleu Ciuc, a intrat în țară prin Arad

Trenul care îi poartă pe pelerinii din Ungaria la Șumuleu Ciuc a intrat, vineri, în…

14 ore ago