Asociația My Banat și Asociația “De la Măicuța” vor deschide în 11 mai o gospodărie de pe malul Mureșului la Secusigiu.
Curtea Casei de la Măicuța de la Secusigiu devine locul de organizare a unui eveniment de cultură gastronomică locală, în cadrul seriei Banat Brunch. Cu această ocazie, va fi prezentată comunitatea locală și va fi marcată aniversarea a 100 de ani de la organizarea în localitate a Serbării câmpenești.
Vizitatorii vor fi întâmpinați cu preparate tradiționale precum un platou de primăvară pe care se vor afla ouă vopsite în foi de ceapă, brânză de oaie, șoancă fiartă cu ouă și tormac, pită de Pecica cu untură și boia sau cu miere de stup. Meniul zilei mai conție zupă de găină cu tăiței de casă, popricaș de miel, crumpi noi cu sos de mărar și sarme de porc.
Turiștii sunt invitați la tur de arhitectură rurală ghidat de studenți de la Facultatea de arhitectură Timișoara.
Momentul cel mai așteptat va fi o vizită la stâna familiei Preda și un atelier demonstrativ de făcut brânză.
Acest rezultat face ca Clujul să se apropie de un nou titlu de campioană. Trupa…
Turiştii se pot caza în hotelurile de 2, 3 şi 4 stele din staţiunile de…
Joi, de la ora 18.00, filosoful Gabriel Liiceanu va susține o conferință publică, al cărei…
Potrivit Poliției Timiș, un bărbat de 51 de ani conducea un autoturism în incinta Parcului…
Reprezentanții Sindicatului Columna-SCOR spun că actualele lefuri nu reflectă efortul pe care salariații îl depun…
Comisia de Sistematizare a Circulației a aprobat închiderea circulației pe strada Căpitan Ignat, din 21…