Dedicațiile în limba română se difuzează pe 630 kHz, în emisiunile de muzică populară, de luni și până sâmbătă,  între orele: 8-10, în reluare între 22-24 (la sărbători mari ale numelor intervalul orar se poate extinde chiar la 8-11). Dedicații se fac și în cadrul emisiunilor transmise în alte limbi: germană, maghiara, sârba, cehă, slovacă, bulgară sau ucraineană, la orele anunțate în fiecare dintre emisiuni.

Tarifele pentru aceste dedicații sunt :
20 lei – dedicația specială (puteți alege textul mesajului, dar și melodia sau interpretul, exclusiv la emisiunile în limba română)
5 lei  – dedicația simpla (doar textul dedicaţiei) Tariful este valabil de luni 7 august 2017 și pentru dedicații în alte limbi.

Contravaloarea se poate încasa direct la casieria de la sediul nostru, luni-joi între orele 10:30-16:00 sau vineri între orele 10:30-14:00 sau achita în avans (de preferat cu minim 7-10 zile înainte), la orice oficiu poştal sau bancă sau prin plată electronică, în contul : BCR Sucursala Timisoara,  cod IBAN RO50RNCB0249049272420001 [CUI  RO8296093]

Pentru plata prin poștă sau bancă (inclusiv plată electronică) textul dedicaţiei şi dovada plăţii   pot fi trimise prin e-mail la dedicatii@radiotimisoara.ro (dovada în format pdf la plata electronică sau scanată dacă plata s-a făcut la bancă sau poștă) sau prin fax la nr. 0256/40.18.20 sau/și 0256/293364 .
La primul dintre numere se pot obține și alte informații despre dedicații, sunați preferabil în zilele lucrătoare, între orele 10-12.

Cum se face plata prin Internet Banking *:

 • accesați contul dumneavoastră de Internet Banking
 • accesați “Plata în lei
 • introduceți la “IBAN beneficiar” : RO50RNCB0249049272420001
 • faceți click pe “Verificare IBAN
 • vă apare formularul de plata pentru “Postul Regional Radio Timisoara
 • la “Detalii plata” scrieți : dedicație muzicală
 • la suma scrieți:
  • 5 lei (pentru o dedicație simplă)
  • 20 lei (pentru o dedicație specială)
 • după ce ați completat suma, finalizați plata
 • după ce aveți confirmarea tranzacției efectuate (în “Plați efectuate prin 24 Banking” – pentru BCR  sau altă evidență a plaților efectuate prin Internet Banking specifică băncii dumneavoastră) salvați în format PDF ordinul de plată
 • transmiteți un e-mail la adresa: dedicatii@radiotimisoara.ro la care atașați dovada plății efectuate (în format PDF)
 • în e-mail scrieți textul dedicației dumneavoastră. Aceasta trebuie să conțină: data difuzării, mesajul propriu-zis (pentru cine, de la cine și urările), la care adăugați, în cazul dedicațiilor speciale, melodia  și interpretul
 • e-mail-ul trebuie transmis cu cel putin doua (2) zile lucrătoare înainte de data difuzării.
  *Pașii pot fi ușor diferiți de la bancă la bancă, consultați instrucțiunile afișate pe site-ul băncii dumneavoastră.

Ne rezervăm dreptul de a nu transmite o dedicație specială dacă spațiul obișnuit al emisiunii (8:05-10:00 pentru muzica populară) nu permite, de aceea specificați dacă acceptați în astfel de cazuri transformarea ei în două dedicații simple (sau transmiterea în altă zi, precizând acea zi).
Dacă nu aveți certitudinea că piesa pe care o solicitați la o dedicație specială este în fonoteca noastră, treceți mai multe piese, în ordinea preferințelor.

Fotografii de la spectacolul folcloric aniversar din 5 mai 2015 care a încheiat Zilele Radio Timișoara – 60 de ani, a cărui înregistrare VIDEO o puteți vedea aici.

Pentru a ajunge  la sediul nostru (str. Pestalozzi, nr. 14A, Timişoara, jud. Timiş, cod poştal 300.115 ) aveți mai jos o hartă interactivă a zonei: