Ascultă Radio Timișoara Live

La pas

Începe Festivalul La Pas. Gastronomie artizanală și reducerea risipei alimentare
Social 13 octombrie 2023

Începe Festivalul La Pas. Gastronomie artizanală și reducerea risipei alimentare

Producători și artizani sunt prezenți timp de trei zile, la Timisoara, la o noua ediție a Festivalului de Gastronomie Artizanala “La...

Începe Festivalul La Pas. Gastronomie artizanală și reducerea risipei alimentare
Festival de gastronomie artizanală La Pas cu supa anti-risipă și haioșe cu gem
3 octombrie 2023

Festival de gastronomie artizanală La Pas cu supa anti-risipă și haioșe cu gem

Sursa foto: Facebook-La Pas Festivalul “La Pas” va aduce, în Capitala Europeană a Culturii, haioșe cu gem de prune, supă anti-risipă,...

Festival de gastronomie artizanală La Pas cu supa anti-risipă și haioșe cu gem
Peste 7000 de persoane au fost prezente la festivalul de gastronomie artizanală La Pas. Un festival ”altfel”, cu hrană ”curată, bună și etică”

Peste 7000 de persoane au fost prezente la festivalul de gastronomie artizanală La Pas. Un festival ”altfel”, cu hrană ”curată, bună și etică”

Asociația CRIES a preluat provocarea de a face un Festival „altfel”, subscriind principiilor de solidaritate și sustenabilitate, selectând...

Peste 7000 de persoane au fost prezente la festivalul de gastronomie artizanală La Pas. Un festival ”altfel”, cu hrană ”curată, bună și etică”
Festival de Gastronomie Artizanală, în Parcul Rozelor. Mâncare tradițională, ambalaje reciclabile și fără apă îmbuteliată
zz Slider ESENTIAL parteneriate 21 septembrie 2022

Festival de Gastronomie Artizanală, în Parcul Rozelor. Mâncare tradițională, ambalaje reciclabile și fără apă îmbuteliată

Festivalul de Gastronomie Artizanală LA PAS va avea loc, la finalul acestei săptămâni, în Parcul Rozelor din Timișoara. În perioada 23 – 25...

Festival de Gastronomie Artizanală, în Parcul Rozelor. Mâncare tradițională, ambalaje reciclabile și fără apă îmbuteliată
Bucătarii pasionați de gastronomie artizanală sunt invitați să se alăture proiectului ”Gustul ca patrimoniu”, parte a programului La Pas

Bucătarii pasionați de gastronomie artizanală sunt invitați să se alăture proiectului ”Gustul ca patrimoniu”, parte a programului La Pas

Asociația CRIES-Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare invită bucătari din România să se alăture ediției din 2022 a...

Bucătarii pasionați de gastronomie artizanală sunt invitați să se alăture proiectului ”Gustul ca patrimoniu”, parte a programului La Pas
Patrimoniul gastronomic al județului Timiș, promovat prin programul La pas
18 iunie 2022

Patrimoniul gastronomic al județului Timiș, promovat prin programul La pas

Iubitorii de produse şi artă culinară locală sunt invitaţi să participe la programul cultural La pas, menit să promoveze patrimoniul...

Patrimoniul gastronomic al județului Timiș, promovat prin programul La pas
Cele mai bune rețete bănățene, premiate de ziua produselor agroalimentare românești
Fapt divers 10 octombrie 2018

Cele mai bune rețete bănățene, premiate de ziua produselor agroalimentare românești

La Timişoara este sărbătorită astăzi ziua produselor agroalimentare româneşti. Cu această ocazie, vor fi premiate reţelele tradiţionale...

Cele mai bune rețete bănățene, premiate de ziua produselor agroalimentare românești