Ploile din ultima perioadă au favorizat răspândirea ciupercilor de pădure, multe dintre ele otrăvitoare.
Specialiştii Direcţiei pentru Siguranţa Alimentelor Timiş atrag atenţia că, din cauza încrucişării speciilor şi a sporilor, ciupercile otrăvitoare se diferenţiază din ce în ce mai greu de cele comestibile.
Prin urmare, şeful Direcţiei, Adrian Popa, avertizează că, pentru consum, ciupercile trebuie procurate doar de la comercianţii care au autorizaţie să vândă ciuperci sau din unităţi autorizate.
Specialiştii mai subliniază că o treime din intoxicaţiile care se soldează cu deces se datorează ciupercilor otrăvitoare.
Violoniștii Radu şi Ilie Vincu şi-au făurit de-a lungul anilor un loc binemeritat printre instrumentiștii…
Anca Todoni a acces pe tabloul principal al turneul challenger de tenis de la Madrid.…
Antonia Ioana Balcu este unul din cei patru liceeni români care se vor întrece cu…
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează, marți, Bursa Locurilor de Muncă. Evenimentul va…
Consumatorii care locuiesc în zona de nord a Timișoarei vor rămâne fără apă caldă din…
Astăzi, temperaturile diurne vor crește ușor. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza și…