Bolnavii internaţi la Spitalul Judeţean din Timișoara pe perioada sărbătorilor de iarnă vor avea un meniu special. Nu vor lipsi de pe masa lor de Crăciun tradiţionalele sărmăluţele, toba şi cozonacul, spune purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Dan Ilincariu
Pregătirile în bucătăria Judeţeanului au început de câteva zile pentru ca fiecare pacient, în funcţie de dieta indicată, să treacă mai uşor peste această perioadă pe care şi-o petrece departe de familie.
Meniuri speciale sunt oferite în fiecare an de Cărciun în spitalele din Timişoara. În acest fel reprezentanţii unităţilor medicale încearcă să le facă bolnavilor sărbători mai frumoase.
Ascultați reportajul realizat de Luisa Tîrcă.
Foto: debanat.ro
Firme din România, Turcia, Germania, Italia, Polonia, Serbia, Bosnia și Herțegovina, discută astăzi și mâine,…
Documentația va fi realizată de Caius Ovidiu Merșa, antropolog culinar și expert în artele culinare,…
Specialiştii Administraţiei Parcului Natural Lunca Mureşului au montat 120 de cuiburi artificiale de păsări pentru…
Primele trei runde au lăsat urme în lot. Antrenorii Mugur Preda și Valentin Popârlan au…
Mai multe opere rare ale pictorului Nicolae Grigorescu vor fi expuse timp de o lună…
Timișenii au nevoie de victorie sau chiar egal pentru a se salva. Timișenii au 26…