Un restaurant din Petroşani a pune în practică un concept european, adaptat zonei defavorizate Valea Jiului.
După modelul cafelei în aşteptare, patronii localului au demarat un program care le permite clienţilor să plătească un meniu în aşteptare, care ajunge la persoanele fără posibilităţi materiale.
Responsabilul proiectului, Irina Ichim, spune că există clienți care se gândesc la oamenii care nu își pot permite o masă caldă.
Mâncarea este transportată, zilnic, cu maşina restaurantului în zonele în care se adună persoanele fără adăpost.
SCM Timișoara joacă pe teren propriu etapa a V-a, ultima din turul Ligii de Rugby.…
Sute de timișoreni au participat la întâlnirea cu Garry Kasparov, maestru al șahului, considerat un…
Festivalul de arheologie experimentală PreHistoria va avea loc în zilele de 25 și 26 mai…
Meteorologii anunță că arii relativ extinse în Crișana, local în Banat, vor fi averse și…
Simona Halep le-a mulțumit fanilor care o susțin. Jucătoarea în vârstă de 32 de ani…
Corvinul Hunedoara a devenit doar a cincea divizionară secundă de fotbal care câștigă Cupa României.…